Annoncørbetalt indhold

Sådan hjælper du bedst dit barn gennem online-undervisningen under og efter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har dit barn givet udtryk for frustration i forbindelse med online-undervisning, eller føler du, at dit barn trives dårligere med det faglige end hidtil? Under corona-pandemien har mange børn og forælder været ramt hårdt af nedlukningen, særligt på skoledelen. Skolebørn over hele landet har gennemgået timevis af online-undervisning, mens nogle forældre har været nødsaget til delvist at påtage lærerrollen for de mindste. Selv om den fysiske undervisning mere eller mindre er blevet genoptaget de fleste steder, stiller mange spørgsmålstegn til, om skolebørnene har lært nok i månederne uden fysisk fremmøde og i fravær af deres klasselærer og klassekammerater. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på at hjælpe dit barn gennem online-undervisningen.

En hjælpende hånd

Annonce

Har I som familie været særligt udfordret på skoledelen under nedlukningen? Så er I ikke alene. I mange danske hjem har der været en uklar grænse mellem forældrerollen og lærerrollen, hvis du som forælder har været nødsaget til at hjemmeskole dit barn. Det har med sikkerhed skabt forvirring hos særligt mindre børn, og samtidig været en stor mundfuld for dig som forælder. Det kan også være, at du oplever, at hjemmeskoling og online-undervisning har bragt dit barn bagud i det faglige. Er det tilfældet, bør du overveje, hvordan du kan motivere og hjælpe dit barn til at indhente det tabte. Du kan for eksempel få tilknyttet en hjælpende hånd i form af lektiehjælp. Hos GoTutor Danmark tilbyder de lektiehjælp til børn i alle aldre, uanset hvilke problemstillinger det drejer sig om.

Skab rammerne for et godt læringsmiljø i hjemmet

Den fysiske undervisning har været afbrudt af flere omgange - og på nuværende tidspunkt er der ingen garanti for, at den fysiske undervisning får lov til at fortsætte for alvor. Derfor er det en god idé at forberede sig, hvis dit barn skal vende tilbage til online-undervisningen. Hvis du ikke allerede var opmærksom på det i første omgang, er det aldeles vigtigt at skabe nogle gode rammer for læring i hjemmet. Det kan du gøre ved noget så simpelt som følgende:

Indret en arbejdsstation

Sammen med dit barn, kan du indrette en arbejdsstation, hvor der hyggeligt og rart at sidde, når barnet skal have undervisning og lave lektier. Denne arbejdsstation skal udelukkende fungere som ‘arbejdsplads’, så det er muligt for barnet at skelne mellem ‘skole’ og hjem.

Overhold pauserne

Derudover kan det være en god idé at overholde rammerne for frikvarter og spisepauser. Træk dit barn væk fra arbejdsstationen, når der er spisepause og send dem ud i den friske luft, når der er tid til det. På den måde skaber du struktur for skoledagen i hjemmet, samtidig med at grænsen mellem skole og hjem bliver nemmere at overskue.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.