Annoncørbetalt indhold

Sådan har sikring i Danmark udviklet sig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Tradition for mekanisk sikring

Store dele af Danmark og en stor andel af danske virksomheder har indtil for nylig brugt det, vi alle kender som såkaldte ”gammeldags nøgler”. Det vil sige fysiske metalnøgler, der passer i en lås i en dør, og som kan låse denne op.

Annonce


I takt med at elektronisk sikring bliver mere og mere udbredt, ses det dog, at det i højere grad foretrækkes at bruge nøglekort og pinkoder som adgang til vores låse.


I 1970’ernes Danmark skete der et stort byggeboom med en masse private boliger og villaer, der i dag er blevet til boligklassikere med stor efterspørgsel fra mange børnefamilier. Da disse boliger oprindeligt blev bygget i 70’erne var Ruko enormt store på det danske marked, hvilket gjorde det helt naturligt, at de alle blev udstyret med nøgler og sikkerhedssystemer herfra.


Ruko er stadig en stor spiller på det danske sikkerhedsmarked, men i dag er sortimentet udvidet til ikke kun at omfatte mekanisk sikring med runde nøglehoveder.


 

Fra mekanisk til elektronisk sikring

Mange af de førhen mekaniske sikringsløsninger bliver i dag omdannet til elektroniske løsninger, både hos mange danske virksomheder samt private boliger. Det bliver stadigt mere udbredt at installere elektronisk sikring i nybyggerier, og det er hellere ikke længere uhørt, at private får installeret tyverialarmer og videoovervågning i hjemmet. Man kan sige, at der er et generationsskifte i gang i forbindelse med måden, hvorpå vi tænker låse og sikkerhed både i virksomheder såvel som hos private.


Der ses derfor også flere gode grunde til, hvorfor de elektroniske sikkerhedssystemer i stigende grad bliver det primære valg for virksomheders sikkerhedsafdelinger samt for private, der skal sikre deres nye bolig.


Én af fordelene ved at omlægge til elektroniske låse er muligheden for at kunne styre mange flere ting i den overordnede sikkerhedsløsning via samme system. Netop dette giver et bedre overblik over de integrerede sikkerhedsløsninger, og med bare få klik bliver det muligt at kunne styre og ændre i adgange og nøglekort. Særligt denne funktion tiltaler mange større virksomheder med mange medarbejdere, der skal have adgang til kontoret.En elektronisk evolution i sikkerhedsløsninger

I takt med teknologiens udvikling har det været muligt at udtænke smarte sikringsløsninger, der i mindre grad påvirkes af slid, som sjældent behøver udskiftning, men i stedet blot kan omkodes, og som med nogle intelligente systemer tillader sikringsløsninger med real-time analyse og aktivering af alarmer. De mange funktioner ved elektronisk sikring gør det mere sikkert for alle parter og giver samtidig en væsentlig større brugervenlighed med færre spildte ressourcer.


Har du lyst til at blive klogere på, hvilke elektroniske sikringsløsninger, der findes, samt hvilke der kunne passe til netop dig og din bolig eller virksomhed, kan du læse mere hos en af Danmarks største låsesmed, Bagger Låse & Alarm A/S.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.