Annoncørbetalt indhold

Sådan genfinder i hinanden i en travl hverdag

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi kender alle til det med at have en travl hverdag. Vi arbejder meget, der er børn der skal passes, et hus der skal holdes og meget mere, og lige pludselig er hverdagen blevet kedelig og grå. Men det kan også være svært helt at finde tid til hinanden i en travl hverdag, og det kan være svært helt at finde ud af, hvordan man lige genfinder hinanden i hverdagen. Men frygt ej, der er hjælp at hente. Det kan eksempelvis være i skal hente gode råd og finde spændende ting på www.eroti.dk. Men hvis du gerne vil vide mere om, hvordan i genfinder hinanden i en travl hverdag, læs med her.


Annonce

Hold månedlig dates 

En rigtig god ting, hvis man gerne vil genfinde hinanden som par i hverdagen, er at man skal huske at være kærester. Det vil sige, at man skal huske at gøre noget for hinanden engang imellem - og sammen. Her kan det være en rigtig god ide at planlægge en månedlig date, hvor man gør noget ekstra ud af sig selv, tager ud og spiser eller laver noget sammen - ude såvel som hjemme, og er til stede i nuet sammen. Dette er en rigtig smart måde at finde tilbage til hinanden på og have noget at se frem til hver måned - sammen som kærester.


Lyt til hinanden 

En af det helt store nøgler til at genfinde hinanden, er at have tid og overskud til at lytte til hinanden. I en travl hverdag, hvor børnene måske larmer lidt, kan det være svært helt at få ørenlyd. Derfor er det også ekstra vigtigt når i har tid på tomandshånd, at i tager jer tid til at føre gode samtaler, lytte til hinanden og sørge for at den anden person føler sig hørt. På den måde har i mulighed for at genfinde hinanden i en travl hverdag.


Giv tid til hinanden 

En anden god huskeregel, hvis i gerne vil genfinde hinanden i en travl hverdag, er at huske og give sig tid til hinanden. Denne kan være lidt svært at leve op til, da det hele ofte kan gå lidt stærkt. Men der er ingen der siger at det er mange timer man skal sætte af til hinanden. Det kan eksempelvis være man tager sig tid til at drikke morgenkaffen sammen, til at gå en tur med hunden sammen eller noget så simpelt som at tage opvasken sammen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.