Annoncørbetalt indhold

Sådan får du det meste ud af kontoret eller mødelokalet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et kontor sætter rammerne for medarbejderne i virksomheden, og derfor er det vigtigt med et kontormiljø med en god belysning og en rolig atmosfære uden genklang eller andre forstyrrende elementer. På den måde kan de ansatte kan arbejde koncentreret og effektivt. Rummet skal samtidigt være et sted, hvor man har lyst til at opholde sig. Forsiden af kontoret udgør virksomhedens førstehåndsindtryk, og det er vigtigt, at designet er inspirerende.

I forhold til indretningen af rum i industrielle ejendomme kan man gøre meget for at øge medarbejdertilfredshed og den generelle effektivitet. Det er en god idé at indrette kontoret eller mødelokalerne på en fleksibel måde med åbne rum uden for meget støj i kontorlandskabet.

Annonce

Det kan sagtens opnås uden at gå på kompromis med lys, design eller komfort. Når man anvender lydisolerede glasvægge, får man mange gevinster, man ikke kan opnå med for eksempel gipsvægge eller beton. Glasvægge giver indtrykket af, at rummet er større, end det er, og det lukker mere naturligt lys ind uden at skabe genklang i rummet.

Indretning af kontor-, erhvervs-, og institutionsbyggeri

Indretningen af et kontor, et rum til erhverv eller opførelsen af et institutionsbyggeri indebærer mange forskellige elementer, der skal gå op i en højere enhed. Det kan være en god idé at få professionel hjælp fra eksperter i processen.

DEKO er én af Danmarks største tømrer- og snedkervirksomheder med speciale i indretning af kontor-, erhvervs-, og institutionsbyggeri. Det er samtidig én af Skandinaviens førende udbydere af glasvægge.

Når du skal indrette et kontor, et rum til erhverv eller et institutionsbyggeri, er det vigtigt, at du efterlader muligheder for at skifte størrelsen og antallet på mødelokaler. Her findes der alverdens muligheder inden for skillevægge til institutioner, erhverv, industri eller kontor.

Lydisolerede glasvægge er klart den bedste løsning, hvis du vil sikre fleksibilitet i åbne kontorlandskaber eller mødelokaler. Med glasvægge kan du vælge at have tre mødelokaler til hverdag og slå de tre rum sammen, når der er behov for et større møde. Du kan desuden skifte forsiden ud efter behov. Og du kan få brandsikre glasvægge, foldevægge og lydisolerede lofter, der kan bidrage til et bedre indeklima i åbne kontormiljøer.

Hovedentreprise, totalentreprise eller materialer

Når man bygger til institutioner, hospitaler og andre erhverv, kræver det at mange brikker falder på plads, og der kan DEKO tilbyde en løsning, uanset om du har styr på de nødvendige godkendelser, blot mangler materialer, som du selv vil montere, eller du vil lade eksperterne tage hånd om det hele.

Ved en totalentreprise, som er den typiske løsning ved større byggerier, har entreprenøren ansvaret for projektering, beregninger, byggetegninger. Ved en hovedentreprise skal du kun kommunikere med én person, men du skal til gengæld selv stå for byggetilladelserne.

Forsiden på kontoret eller forsiden på institutionen er firmaets ansigt udadtil, og det er vigtigt med en visuelt imponerende forside, der kan trække kunder til. Uanset om det er et kontor eller en institution, er forsiden på bygningen vigtig. Men udover forsiden er der utrolig mange praktiske detaljer gemt i det flotte design i et godt kontormiljø. Det kan f.eks. være lydisolerede glasvægge, der er brandsikre og lavet i et minimalistisk design.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.