Annoncørbetalt indhold

Sådan får du det bedste ud af dit sommerhus på Fyn hele året rundt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er intet som en hyggelig tur i sommerhus, hvor hele familien kan samles og være sammen på en anden måde end i hverdagen. Har I forelsket jer i en hyggelig perle et sted på Fyn? Så får du her nogle gode råd til, hvordan du kan få mest ud af jeres nye sted.

Trænger det til en kærlig hånd?

Annonce

Nu hvor I står foran det med pakkede tasker og forventningens glæde efter en tur over Storebælt eller et par kilometer på landevejen, kan det godt være, at sommerhuset trænger til at blive frisket lidt op, inden I flytter ind for weekenden.

Måske det har brug for en klat maling eller blot en tur med støvsugeren.

Ser taget slidt ud, kan det være en mulighed at renovere det. I kan fx vælge eternittage, decra tage eller tegl. Med et decra tag får dit sommerhus et andet look, end hvis du vælger et andet slags tag. Derfor bør du overveje, om du vælger et tag af decra, tagpap, tegl eller eternit.

Nyd mange gode timer i hinandens selskab

Læg nogle puslespil, eller spil brætspil, som hele familien kan samles om.

Det kan også være, du bare gerne vil nyde stilheden og dykke ned i en god bog, mens du sidder i en havestol på terrassen med et lunt tæppe og en kop varm kaffe under dit nye decratag.

Alle årstider inviterer til sommerhustur

Tag ikke fejl af navnet ”sommerhus”. Bare fordi vi er gået vinterhalvåret i møde, kan du altså sagtens nyde mange gode timer væk hjemmefra.

Efterårsferien kan sagtens finde sted i sommerhuset. Om efteråret kan I hygge jer med at skære græskar ud til skræmmende lanterner, som kan pynte ved indgangen.

Om vinteren, hvis vi er så heldige at opleve noget snevejr, kan du tage børnene med ud og bygge snehuler og snemænd. Varm kakao og en hyggelig film er en oplagt mulighed om vinteren. Der er også mange muligheder for at tage hul på julegaveindkøbet i en af gågaderne.

Oplev lokalområdet

Lokalområdet har garanteret en hel del charme at byde på. Måske har du udvalgt netop jeres sommerhus, fordi det ligger tæt på vandet, Egeskov Slot eller noget helt tredje, som bare venter på jer. I kan også tage en tur i skoven sammen og holde picnic, eller gå en tur gennem dyrehaven. Der er sikkert mange hyggelige butikker og destinationsmuligheder i nærheden af jer.

Rigtig god fornøjelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.