Annoncørbetalt indhold

Sådan får du den perfekte aften med venner og familie

PR-foto credit

Denne artikel indeholder annonceret indhold 


Er det din tur til at invitere venner og familie, og er du ikke vild med værtsrollen? Det er meget lettere bare at møde op, end det er selv at skulle planlægge. Er du løbet tør for ideer til, hvordan dit værtskab bliver en succes, så kan du hente inspiration her.

Annonce


Målgruppen – hvem skal med?

Først skal du have styr på, hvem der kommer, og hvor mange I bliver. Vil du gerne holde det lidt personligt, så lad være med at invitere for mange. Invitér også gerne personer i lidt samme aldersgruppe og med samme interesser, hvis din omgangskreds er meget alsidig. Så er der større succes for, at alle hygger sig.


Klassisk eller noget, som folk husker

Du kan holde det helt traditionelt med suppe, steg og is, eller du kan gøre noget, dine gæster ikke forventer. Hvad med at holde en temafest, hvor aftenen bliver lidt anderledes, end den plejer? Det kan være årstidsrelateret som høstfest, Halloween-fest, fastelavnsfest eller midsommerfest, eller det kan bare være noget, du synes kunne være sjovt – for eksempel et cowboy-tema, kendis-tema, pirat-tema eller blomster-tema. Kun fantasien sætter grænser. Lav lege, udfordringer og quizzer, der passer til temaet.

Spil som omdrejningspunkt

Et spil er altid genstand for sjov og spas, så udvælg et spil, der passer til gæsternes interesser og personligheder. Det kan være et selskabsspil til de sociale, et quiz-spil til de tænkende eller et traditionelt brætspil med held og uheld, som alle kan lide. Du kan også se nærmere på andre typer af spil, I kan være fælles om – for eksempel et slag online bingo eller et escape room. Spil sætter gang i festen og bryder isen, hvis der er problemer med kommunikationen. Eller hvad med et hjemmelavet murder mystery?


Fokus på menuen

Menuen kan med fordel være et led i temaet, hvis du holder en temafest. Ellers kan du tilpasse den til sæsonen, men det er ikke altid, at maden er det mest væsentlige – især ikke, hvis du har fokus på spil eller andet.


Er dine gæster dog mad-entusiaster, kan du også planlægge aftenen sådan, at I er fælles om at kokkerere. Eller du kan have fokus på smagning af for eksempel vin, whisky eller øl. Så bliver det kulinariske temaet for aftenens forløb. Uanset hvilken vinkel du vælger, så gør opmærksom på temaet/fokusset på forhånd, så dine gæster ved, hvad de går ind til.


Tips til en god aften med venner og familie – i korte træk

Du kan overveje følgende til din næste fest:


  • Invitér personer, der vil gå godt i spænd
  • Hold en temafest
  • Spil og leg
  • Lad maden være omdrejningspunktet

Denne artikel indeholder annonceret indhold 

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.