Annoncørbetalt indhold

Sådan bliver du gældfri

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste af os har gæld i budgettet – hvad enten det er gæld i hus, bil eller blot forbrug. Og hvor gæld i bil kan være en nødvendighed og gæld i huset ligefrem en god forretning, så er forbrugsgæld sjældent godt. Og det er netop også gæld til kortfristede lån, der kan have svære konsekvenser for din økonomi, og det kan derfor være en rigtig god ide at undgå disse.

KreditNU, der udbyder lån, giver dig her gode råd til, hvordan du kan slippe af med gælden og få mere luft i din økonomi.

Annonce

Læg et budget og lev efter det

Det første du skal have styr på, hvis du gerne vil blive gældfri, er et budget, og at du naturligvis efterlever det. Budgettet er din rygrad, og den kan være en god hjælp imod nætter med sultesmerter, ligesom den også sikre dig, at du altid har penge til dine faste udgifter.

Afdrag mere på din gæld

Når du har fået sat dit budget op, kan du også se, hvor meget du har at leve for, når alle udgifter til regninger, mad og forbrug er betalt. Har du et fornuftigt rådighedsbeløb, anbefaler vi, at du afdrager mere af på din gæld. På den måde kan du nemlig komme din gæld hurtigere til livs, og du kan dermed også opnå et højere rådighedsbeløb.

Så, hvordan kommer du i gang med at afdrage hurtigere på din gæld, hvis du f.eks. har flere kreditorer, du skylder penge? Der findes flere metoder til en hurtigere gældsafvikling på – de to mest udbredte metoder er:

-         Sneboldmetoden

-         Lavinemetoden

Med den første model vælger du at afdrage hurtigere på ét lån ad gangen, hvor du prioriterer dine afdrag efter størrelsen. Du vælger således at afdrage på de mindste lån først, men naturligvis afdrager du stadig på dine andre gældsposter. Med den anden model vælger du at afdrage mere på de dyreste lån, og på den måde sparer du penge i det lange løb.

Selvom sneboldmetoden typisk er dyrere, så er fordelen ved at benytte denne metode, at du hurtigere får ryddet op i dine gældsposter. Dette i sig selv kan være meget motiverende og dermed også give dig blod på tanden til at afdrage yderligere på dine låne.

Vær god ved din opsparing

Du bør altid stræbe efter at lægge penge til siden og få sparet op til uforudsete udgifter, der potentielt kan vælte din økonomi. Det behøver ikke være noget stort beløb, men det er blot vigtigt, at du hele tiden lægger til side. Fordelen ved at have en opsparing er, at den fungerer som et værn imod optagelse af ny gæld.

Når du er færdig med at afdrage på din gæld, kan du med fordel lægge dine tidligere gældsafdrag over i din opsparing og dermed styrke din økonomi yderligere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.