Annoncørbetalt indhold

Sådan blev René klar til erhvervslivet med EUD Student

Hvis du har en STX, HTX, HHX eller HF er det på IBC muligt på bare 10 eller 5 uger, at læse de sidste fag du mangler, for at blive klar til en elevplads inden for butik, indkøb, salg, loistik, kontor, spedition eller event. Efter EUD Student kan du starte direkte i en elevplads med elevløn.

René Christensen på 23 år er i dag Speditørelev H. P. Therkelsen A/S i Padborg. Han blev klar til erhvervslivet med EUD Student, som han tog online på 10 uger.

- Da jeg startede på EUD Student 10 ugers online forløbet, var det en helt ny verden, jeg kom ind i. Jeg havde en studentereksamen fra Tønder Gymnasium og kendte ikke ret meget til fag som erhvervsøkonomi og afsætning. Min interesse for at blive en del af erhvervslivet blev vakt, da jeg i mit sabbatår var hjælpeperson for en ung fyr, der gik på handelsgymnasiet. De fag, som han blev undervist i, gav super meget mening for mig

- Det var imidlertid en bekendt, der inspirerede mig til at søge elevplads inden for spedition. Han havde taget en EUD Student efter STX og de 10 uger var billetten ind i speditionsbranchen. Jeg var dog lidt udfordret af, at skulle køre til IBC i Kolding fra Padborg hver dag, men det viste sig til ikke at være en forhindring, da jeg kunne læse hele kurset online.

- At studere online kræver selvfølgelig en vis mængde selvdisciplin. Men jeg oplevede, at underviserne var parate til at hjælpe og støtte, så jeg synes bestemt forløbet var til at overskue. Lige efter jeg var færdig med uddannelsen, begyndte jeg hos H. P. Therkelsen som speditørelev. Jeg har fra starten følt mig godt klædt på til de opgaver, jeg løser for virksomheden, så overgangen fra studerende til ansat har været gnidningsfri.

- Jeg håber, jeg også kan være med til at inspirere andre til at tage springet ud i noget helt nyt. For mig har det betydet rigtig meget på det faglige og personlige plan. Man skal bare tro på, man kan.

EUD Student

EUD Student er et hurtigt og effektivt kursus, hvor undervisningen kører i et højt tempo. Du læser de sidste fag, du mangler, og bliver klar til en elevplads inden for butik, indkøb, salg, logistik, kontor spedition eller event. Kan læses både på IBC eller online.

5 eller 10 ugers forløb

EUD Student indeholder to forskellige forløb afhængigt af, hvilken uddannelse du har i forvejen. Er du uddannet fra enten HTX, STX eller HF, består EUD Student af et 10-ugers EUD Student-forløb. 10-ugers forløbet kan også tages i San Diego, USA.

Kommer du fra HHX, består EUD Student af et 5-ugers forløb.

EUD Student er SU-berettiget .

Artiklen er sponsoreret af IBC

Start:10 uger (for STX'ere, HTX'ere og HF'ere):

D. 13. august 2018 - 26. oktober 2018

5 uger (for HHX'ere):

D. 2. juli 2018 - 3. august 2018

Vi starter nye EUD Student hold flere gange om året.

Se datoerne her:

https://www.ibc.dk/eud-student/eud-student/

Vil du vide mere:

Kontakt os på tel. 7224 1600 og hør mere om, hvordan du hurtigt kommer i gang

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.