Annonce
Svendborg

"Så længe mit hjerte slår" og andre klassikere bliver til Giro 413-teater

Gire 413's kendte klassiskere er blevet til en humoristisk og kærlighedsfyldt musical. PR-foto
Annonce

Svendborg: "Rør ved mig", "Rigtige venner", "To lys på et bord", "Skibet skal sejle i nat", "Gem et lille smil til det bli’r gråvejr", "Se Venedig og dø"… Man behøver blot at synge de første ord, så lyder resten af teksten og melodien for ens indre øre.

Nu kan man opleve alle klassikerne fra Giro 413 i Folketeatrets nye musical, "Så længe mit hjerte slår". Det sker 27.28,og 29. november, hver aften kl. 19.30 på Svendborg Teater.

Annonce

Kendte sange

Forestillingen er bygget op omkring mange af de kendte og elskede sange afspillet i Giro 413, og det er en musikalsk kærlighedserklæring til den danske sangskat.

"Så længe mit hjerte slår" er en storladen og humoristisk kærlighedshistorie om en moden sygeplejerske, som bor sammen med sin alene-mor og først kan flytte hjemmefra, da moderen dør. Sygeplejersken forelsker sig i en overlæge, som er gift, men alligevel lover hende guld og grønne skove, indtil hun bliver gravid, og han beslutter sig for at vende tilbage til sin kone.

I stedet for at gå ned med flaget og i spåner, vælger sygeplejersken at flytte hjemmefra. Udenfor de trygge rammer møder hun en masse mennesker, der, som hun, søger kærligheden og fællesskabet.

I forestillingen kan man opleve Maria Mondrup, Sonja Oppenhagen, Tom Jensen, Søren Birch Plum, Jesper Riefensthalt, Morten Christensen og Rasmus Fruergaard. Netop Rasmus Fruergaard er hjemme i det sydfynske. Han har nemlig trådt sine barnesko og første teatersko i Svendborg./exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Pletskud: Udvidet borgerservice

Svendborg

Flere indbrud i virksomheder: Tyv smurte ketchup, kartoffelsalat og marmelade på vinduer

Annonce