Annonce
Ærø

Så hurtigt går de i opløsning: Det 12. vildsvin var kun et skelet

Her ses det 12. døde vildsvin, som blev fundet ved Skjoldnæs søndag den 10. november. Som det ses på billedet, er der kun skelet, kranie og hove tilbage. Foto: Venligst udlånt af Kim Bang Jensen
Beredskabet var torsdag på Ærø for at hente det 12. døde vildsvin, som blev fundet ved Skjoldnæs. Som det ses på Kim Bang Jensen billede, var der kun et skelet tilbage, da han fandt vildsvinet.
Annonce

Ærø: Torsdag måtte beredskabet endnu en tur til Ærø for at afhente et dødt vildsvin.

Men modsat de første velnærede og behårede vildsvin, som fra midten af oktober begyndte at skylle døde op på de ærøske strande, var det 12. vildsvin, som lærer Kim Bang Jensen fandt ved Skjoldnæs den 10. november, i en noget anden forfatning.

Fyns Amts Avis har fået lov til - igennem Fødevarestyrelsens presseafdeling - at vise billederne af de to senest fundne vildsvin. Det 11. blev fundet den 3. november i Bregninge, og her kan man se, at vildsvinet er ved at gå i opløsning. Det 12. vildsvin blev fundet søndag den 10. november, og her er der stort set kun et skelet tilbage.

Det er Kim Bang Jensen, som har fundet begge vildsvin.

Det 11. vildsvin blev fundet den 3. november i Bregninge, og her er der skind, ben, kranie og hove tilbage. Foto: Venligst udlånt af Kim Bang Jensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Uheld i nødspor på Fynske Motorvej

Annonce