Annonce
Navne

Så er det tid til at indstille til Den Sydfynske Initiativpris: Chefredaktør er stolt og ydmyg over avisens rolle

Chefredaktør på Fyns Amts Avis, Rikke Bekker, står til februar for første gang i spidsen for uddelingen af Den Sydfynske Initiativpris, og hun glæder sig. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Når Fyns Amts Avis uddeler Den Sydfynske Initiativpris 2. februar, er det for første gang med Rikke Bekker ved roret som chefredaktør. Hun er stolt og ydmyg over avisens rolle i lokalsamfundet og ikke mindst over at være med til at kaste spotlyset hen på de mange, gode sydfynske initiativer.
Annonce

Tidligere på året foregik det på Kammerateriet på Frederiksøen, og når Fyns Amts Avis for syvende gang uddeler Den Sydfynske Initiativpris den 2. februar 2020, kommer festlighederne til at udspille sig på Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Her på avisen ved vi, at de mange sydfynske ildsjæle glæder sig til begivenheden, og det samme gør chefredaktør Rikke Bekker, som efter seks år som redaktionschef på TV2 Fyn vendte tilbage til Fyns Amts Avis tidligere på året.

- Det gør mig helt vildt glad og stolt over, at avisen er med til at kaste spotlyset hen på dem, der gør en ekstra indsats for vores område. Jeg ved, at det betyder meget for prismodtagerne at blive anerkendt og belønnet for deres arbejde, og at vi som avis kan stå i spidsen for det, er jeg ydmyg over. Det var en rigtig god idé, folk før mig fik for syv år siden, siger hun.

Annonce

De hæver Sydfyn over andre områder

At avisen, hvor Rikke Bekker før sin tid på TV2 Fyn var redaktør for Svendborgredaktionen og siden redaktionschef, uddeler sådan en pris, er også vigtigt for hende.

Hun mener, at netop alle ildsjælene er med til at løfte Sydfyn over andre områder i landet.

- Vores område er jo på mange områder lige på kanten til udkanten. Og netop alle de idérige, ihærdige mennesker, der får humblebier til at flyve, er med til at gøre det til et fantastisk sted at bo, siger hun.

Annonce

Vær med til at få projekterne frem i lyset

Fristen for at indstille initiativer på Sydfyn, Langeland og Ærø er den 7. januar 2020, og Rikke Bekker opfordrer alle til at stoppe op og bidrage til indstillingerne.

- Tænk nu på, hvor mange fantastiske ting, der har gjort livet på Sydfyn, Langeland og Ærø så meget bedre det seneste år. Tænk lige over, hvem der har stået bag og send et par ord om, hvor det har gjort en forskel i år. Mange flere har fortjent at få deres projekter frem i lyset, lyder opfordringen.

Send dit forslag til årets prismodtager med en kort begrundelse og tydelig afsender til initiativ@faa.dk eller som brev til Fyns Amts Avis, Sankt Nicolai Gade, 3, 5700 Svendborg, mærket "Initiativpris".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce