Annonce
Fyn

Så blev det sikkert: OB skriver med ung DM-matchvinder

Rasmus Nissen er en uhyre skudstærk angriber, der scorede det tredje og altafgørende mål mod FC Nordsjælland i Y-DM-finalen. Foto: OB
Angriberen Rasmus Nissen, 19, får en toårig kontrakt i Ådalen. Nissen scorede to mål, da OB sejrede 3-1 i U19-finalen mod FC Nordsjælland.
Annonce

Fodbold: For halvanden uge siden havde den unge OB'er Rasmus Nissen en af hovedrollerne, da U19-holdet blev dansk mester med 3-1-sejr over FC Nordsjælland.

Nu har Rasmus Nissen skrevet en fuldtidskontrakt med OB - som spået i Sport Fyn i starten af ugen. Kontrakten er to-årig.

Sportschef Michael Hemmingsen siger:

- Rasmus har vist sit store værd på Danmarks bedste ungdomshold, og derfor er det naturligt, at vi nu har sikret os ham på en kontrakt her i klubben. Han er et produkt af det store stykke arbejde, der bliver lavet på vores akademi, og det er jo målet, at man skal uddanne spillere til førsteholdet eller sælge til udlandet.

- Med Rasmus i førsteholdstruppen følger vi nu op på vores strategi, og det er vi naturligvis meget tilfredse med. Vi giver ikke bare en kontrakt, fordi han har været på akademiet, men fordi vi mener, at Rasmus har nogle kvaliteter, som vi kan bruge fremover på førsteholdet. Han har allerede fået debut i Superligaen, og vi glæder os til at følge hans udvikling.

Annonce

- Tror på mig

Selv siger Rasmus Nissen:

- OB har altid været min klub, og jeg er virkelig stolt over, at klubben tror på mig. Specielt det seneste år har været fantastisk med U19-guld, men generelt har jeg altid følt mig godt tilpas i Ådalen, hvor der er en helt speciel stemning og nogle dygtige trænere.


Han har allerede fået debut i Superligaen, og vi glæder os til at følge hans udvikling.

OB-sportschef Michael Hemmingsen


- Med de nye faciliteter og baner hernede ser perspektiverne meget spændende ud i OB, og det vil jeg meget gerne være en del af. Jeg tror på, at jeg kan udvikle mig meget her og ser virkelig frem til de udfordringer, der venter. Der skal hårdt arbejde til for at slå igennem, men det ligger godt til mig, så det er bare med at komme i gang, siger han til ob.dk.

Rasmus Nissen har en fortid i både OKS og Næsby og har haft et kort ophold i Sønderjyske.

Kontrakten med OB løber fra den 1. august og to år frem, og angriberen får nummer 18 i OB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Forslået og med begge arme i gips: Bente stødte sammen med flugtcyklist - nu er cyklen også forsvundet

Annonce