Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ruder smadret: Groft hærværk mod galleri

Både bilens bagrude og ruder i galleriet er i løbet af natten til lørdag blevet knust. Foto: Torben Nebrot Jørgensen

Korinth: - Man bliver da utryg, når sådan noget sker. Det er især min kone, men jeg er da også påvirket af det.

Sådan lyder det lørdag først på eftermiddagen fra en rystet Torben Nebrot Jørgensen, indehaver af Galleri Korinth på Reventlowsvej i Korinth.

Fredag aften og natten til lørdag blev der nemlig begået groft hærværk mod hans galleri og bil. Også postkassen blev offer for hærværksmændenes rasen.

- Det startede fredag aften klokken 22, hvor vores postkasse blev sprængt i stykker, forklarer Torben Nebrot Jørgensen, som lørdag fik sig yderligere et par ubehagelige overraskelser.

- Vi fik Bed & Breakfast-gæster sent fredag aften, og de spurgte mig lørdag morgen, om vi havde husmår, fordi det havde larmet sådan klokken 2 om natten. Det viste sig at være nogen, der har kastet sten gennem vinduerne til galleriet, forklarer Torben Nebrot Jørgensen.

To sten samt en metalgenstand var kastet gennem vinduerne, og hærværkene blev meldt til politiet lørdag morgen.

- Politiet kom herud, og der opdagede vi så, at bagruden på bilen var smadret med en stor betonklods, lyder det fra Torben Nebrot Jørgensen, der aldrig har oplevet noget lignende.

- Vores postkasse blev også sprængt sidste år, men ellers ikke, siger galleriejeren, som efter eget udsagn ikke lægger fingrene i mellem i debatterne på blandt andet Facebook.

Selv om man ikke bliver populær af det, så tvivler han på, at lige det er årsag til hærværket. Selv havde han fat i nogle berusede, unge mennesker på gaden, efter at postkassen blev ødelagt.

- Nogen har set dem sidde ved toiletbygningen mellem stationen og petanquebanen, men de må også have holdt fest i et hus. Men jeg ved ikke, om det er dem, men det er en tanke, man får. Men det er i hvert fald meget ubehageligt, siger Torben Nebrot Jørgensen.

Hærværket har han fortalt om i et opslag i byens Facebook-gruppe i håbet om at finde frem til gerningsmændene. Har man oplysninger i sagen, så kan politiet kontaktes på telefon 114.

Annonce
Det er en større sten, der er kylet gennem bagruden på bilen. Foto: Torben Nebrot Jørgensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce