Annonce
112

Ruder knust: Fem indbrud i biler i Svendborg

I alt fem biler er blevet udsat for en hårdhændet behandling af en eller flere tyve på det seneste. Arkivfoto: Thomas Yde
Fire gange på et døgn er der begået indbrud i biler i Svendborg. Dertil skal lægges et tilfælde tidligere på ugen.
Annonce

Svendborg: Er man bilejer, er der en vis risiko for, at den ikke får lov at stå i fred.

Fyns Politi har således fået melding om ikke færre end fire indbrud, som er begået i biler i Svendborg i tidsrummet fra onsdag til torsdag i denne uge, samt en anmeldelse, der er kommet tidligere på ugen.

Et er gået ud over en Citroën, der holdt på en parkeringsplads i Koglevænget. Fra den er stjålet to Ipad'er og en taske med noder, mens intet er fjernet fra en Fiat, som var parkeret i Kallehaven, og som har fået knust en rude.

Det samme er sket med en Audi i Skattergade i det indre Svendborg, og heller ikke her er der stjålet noget. Til gengæld er en sort lædertaske forsvundet fra en Mazda i Knastvænget, og endelig er en bærbar computer i tidsrummet fra 5. til 9. december stjålet fra en Fiat Ducato, som var parkeret på Jessens Mole.

I alle fem tilfælde har fremgangsmåden været den samme og ikke voldsomt sofistikerede, idet tyven har skaffet sig adgang til køretøjerne ved at knuse en rude.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

HC Odense: Hjortshøj så ingen faresignaler

Svendborg

Bil brød i brand på motorvejen

Svendborg For abonnenter

Under byrådsmødet: Byrådspolitikere i totterne på hinanden på Facebook

Annonce