Annonce
Faaborg-Midtfyn

Roma Is lukker ned i Ringe og Faaborg

Til leje-skiltet er sat op i vinduet og dermed er hele underetagen i Tårnbygningen nu tom. Foto: René Johansen
Annonce

Ringe: Indehaveren af is-butikken Roma Is i Jernbanegade i Ringe og Østergade i Faaborg, Walid Dalo, har for længst lukket ned for sæsonen, og der bliver nu tale om en permanent lukning begge steder.

Butikkerne åbner nemlig ikke igen, når sommeren nærmer sig, oplyser indehaveren af bygningerne, ejendomsinvestor Hans Jørgensen.

- Den åbner ikke igen. Så nu skal vi have gjort lokalerne rene og finde en ny lejere, forklarer Hans Jørgensen, som ikke er bekendt med årsagen til, at lejemålet er opsagt.

Walid Dalo drev Roma Is-butikker i Faaborg og Assens, og åbnede i Ringe i maj 2018 - i kølvandet på en del ballade. Indehaveren valgte nemlig at male facaden skriggrøn, hvilket ikke faldt i god jord hos folk i byen, lokalplanen eller indehaveren af bygningen, som krævede, at facaden fik den rette kulør. Det er dog stadig kun blevet til hvid maling.

I Faaborg er der også sat udlejningsskilt på døren. Foto: Torsten Cilleborg
Annonce

Bøder og hærværk

Både i 2018 og især i 2019 var Roma Is i fødevaremyndigheders søgelys og fik knap så glade smileyer - og en enkelt helt sur smiley, der resulterede i to bøder.

Det var til butikken i Faaborg - den ene for manglende ophængning af kontrolrapport. Udfaldet af kontrolbesøgene fik Ekstra Bladet til at kåre Walid Dalo som indehaveren af Danmarks ulækreste iskiosker.

Kort efter blev kiosken i Faaborg udsat for hærværk, da en rude blev smadret, og der blev hældt syre ud over isen. Siden fik han aldrig gang i forretningen igen.

Det har ikke været muligt at træffe indehaveren Walid Dalo for en kommentar.

I 2018 åbnede Roma Is i Ringe. Nu er det slut. Foto: René Johansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce