Annonce
Ærø

Rise Sparekasse udvider: Åbner ny filial i Haarby

Rise Sparekasse forventer at slå dørene op til den nye filial i Haarby inden jul 2020. Arkivfoto: Anders C. Østerby
Annonce

Haarby: Rise Sparekasse udvider med ny filial i Haarby. Sparekassen har købt ejendommen Algade 4, hvor lokalområdets nye pengeinstitut forventes at åbne inden jul.

Direktør for Rise Sparkasse Bjarne V. Nielsen glæder sig over udvidelsen, og til at kunne byde velkommen til kunderne i området, samt alle interesserede borgere.

- Åbningen i Haarby skal ses som en helt naturlig del af vores strategi om kontrolleret vækst og udvikling, og hvor vi ønsker, at være en bærende del af de lokalområder, som vi er tilstede i. Sparekassens overordnede formål er, at vi ønsker at blive Danmarks mest samfundsansvarlige pengeinstitut, siger Bjarne V. Nielsen.

Filialdirektøren i Rise Sparekasses Flemløse afdeling Mogens Hønnerup får ansvaret for den nye afdeling i Haarby. Ifølge ham er byen en aktiv og spændende handelsby, og med den nye beliggenhed forventer Sparekassen at være til stede i byen mange år frem.

- Vi ønsker at involvere os meget mere i lokalsamfundet, i netværk og byens virke, da det helt oprigtigt har vores store interesse, at det fungerer og udvikler sig. Vores ambition er, at lokalsamfundet fungerer, for uden det, fungerer vi ikke som Sparekasse, siger han, og tilføjer at han glæder sig utrolig meget til at åbne dørene til Haarbys nye Sparekasse.

Annonce
Annonce
Fyn

Rabbits vinder drama i overtiden

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Langeland

Pyromanerne på rådhuset

Danmark

Politisk flertal vil forhindre betaling for vælgererklæringer

Annonce