Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ringe Kirke mangler medlemmer til menighedsrådet

Ove Nielsen, formand for menighedsrådet ved Ringe Kirke, efterlyser folk, der har lyst til at være med i menighedsrådet. Foto: Lotte Hammeken
Annonce

Ringe: Der mangler medlemmer af menighedsrådet ved Ringe Kirke. Derfor efterlyser formand Ove Nielsen folk, der har lyst til at være med i det nye menighedsråd.

- Vi må forvente en stor udskiftning, da flere fra det nuværende menighedsråd har valgt at stoppe, fordi de har været med i en lang periode eller på grund af sygdom. Vi har fået flere tilkendegivelser fra folk, der gerne vil være med, så vi har omkring syv, der er interesserede i at stille op, siger Ove Nielsen.

Menighedsrådet ved Ringe Kirke består af 10 medlemmer, så der mangler lige nu tre for at fylde listen ud, og desuden er der også behov for suppleanter.

- Så vi vil gerne have tilkendegivelser fra fem-seks stykker mere, siger Ove Nielsen, der er klar til at tage en ny tørn i rådet.

Menighedsrådsformand Ove Nielsen er her i gang med at måle Ringe Kirke op sammen med sognepræst Karen Blauenfeldt Dam inden første gudstjeneste efter coronanedlukningen i foråret. Arkivfoto: Signe Andersen

Han kom selv ind i menighedsrådet ved det seneste valg for fire år siden, og siden december 2018 har han været formand. Han håber, at det også kan lykkes at få yngre kræfter til at stille op.

- Der er kun én i det nuværende menighedsråd, der ikke er gået på pension. Jeg gik selv på pension for et par år siden, fortæller formanden, der kan berette om et velfungerende sogn uden de store skærmydsler.

- Det er et interessant arbejde, og der er brug for mange forskellige kompetencer. Vi har et godt samarbejde og en god medarbejderstab, fortæller Ove Nielsen, der gerne svarer på spørgsmål fra interesserede. Ove Nielsen træffes på telefon 2449 9830.


Det er et interessant arbejde, og der er brug for mange forskellige kompetencer. Vi har et godt samarbejde og en god medarbejderstab.

Ove Nielsen, formand for menighedsrådet ved Ringe Kirke


Der var orienteringsmøde for menigheden i onsdags, hvor der blev fortalt om kirken og arbejdet i menighedsrådet. Her dukkede udover det nuværende menighedsråd kun nogle få personer op.

Det nye menighedsråd skal vælges ved valgforsamlingen tirsdag den 15. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Tåsinge-brugs drukner i pakkepost: - Det går selvfølgelig ud over Svendborgs specialbutikker

Annonce