Annonce
Svendborg

Retssag afbrudt pludseligt: - Jeg har covid-19

En retssag ved Retten i Svendborg måtte mandag stoppe pludseligt, da en af de tilhørende fandt ud af, at han var smittet med covid-19. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Svendborg: Den usædvanlige retssag mod en kvindelig tidligere tv-vært og fem unge mænd startede mandag ved Retten i Svendborg. Men efter blot et par timer fik retssagen en brat slutning, da det viste sig, at en af tilhørende i salen var smittet med corona.

- Jeg har lige fundet ud af, at jeg har covid-19, lød det fra et familiemedlem til en af de tiltalte unge mænd, som rejste sig op midt i afhøringen af en af de unge mænd.

Det smittede familiemedlem forklarede, at han var blevet testet tre gange, og at de to første tests havde været negative. Den tredje test, som tikkede ind på mandens mobil mandag formiddag, viste sig dog at være positiv.

Dermed opstod der samtidig usikkerhed om, hvorvidt den smittedes familiemedlem, som var en af de tiltalte, også kunne være smittet.

Dommer Morten Lange besluttede derfor hurtigt, at retssagen måtte stoppe og bliver udskudt til et senere tidspunkt.

Sagen handler om en kvindelig tidligere tv-vært og fem mænd i alderen fra 16 til 20 år, der er tiltalt for røveri, hærværk og vold.

Annonce
Svendborg For abonnenter

Dorthe Ullemose om Johan Emils exit: - Jeg er ked af, at han forlader partiet, og jeg ønsker ham held og lykke med hans liste

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Johan Emil Rasmussen om sin exit fra DF: - Dorthe Ullemose har det med at skubbe folk fra sig

Sport

OB blæste fremad i stormvejret

Svendborg

Johan Emil Rasmussen forlader DF: - Der er et meget forskelligt syn på god og social acceptabel adfærd i byrådsgruppen

Svendborg

Lokal formand om eks-DF'er: Har haft svært at ved at finde ud af, hvor han stod

Annonce