Annonce
Fyn

Rabbits vinder drama i overtiden

To gange tre point fra den tidligere Horsens IC-spiller, Brandon Tabb, og en gange tre point fra Sebastian Åris Petersen (foto) i starten af fjerde quarter bragte Rabbits på sejrskurs i et intenst opgør, der endte i fem minutters overtid. Åris endte også med at score aftenens sidste to pointFoto: Michael Bager
Der måtte fem minutters overtid til, før Svendborg Rabbits kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret mod Horsens IC. En god fjerde quarter - og en flot overtid - reddede tingene for sydfynboerne.
Annonce

BASKETBALL: Svendborg Rabbits er kontant med i toppen af ligaen.

Det blev en realitet, da fynboerne mandag aften vandt 101-97 over de evige rivaler, Horsens IC, i et sandt drama.

Der måtte fem minutters overtid til, før tingene var afgjort - efter 89-89 i den ordinære spilletid -  og opgøret varede i næsten to og en halv time.

KAMPEN KORT

Basketligaen, mænd

Svendborg Rabbits-Horsens IC  101-97  (efter fem minutters overtid). Ordinær kamp 89-89  (41-45)

Kampens gang: 27-22, 14-23, 22-24, 26-20, 12-8 (overtiden)

Point Svendborg: Aaron Levarity 24, Brandon Tabb 23, Brandon Norflett 12, Sebastian Åris Petersen 15, Sidney Umude 8, Mikkel Plannthin 8, Oscar Teglgaard 3, Leonardo Carlino 2, Jacob Enevold Jensen 2, Durell Vinson 2.

Bedste spillere:
Svendborg: Brandon Tabb.
Horsens: Gage Davis.

Tilskuere: Cirka 350.

Svendborgs næste kamp: Lørdag den 31. oktober, kl. 15.00: BMS Herlev Wolfpack-Svendborg-Rabbis.

Med sejren har Rabbits otte point for fem kampe og bringer sig op på siden af Randers Cimbria og Bakken Bears.

Samtidig slår Svendborg et lille hul til både Team FOG Næstved og Horsens IC, der begge har seks point for fem kampe.

Rabbits har et kontant mål om top-fire i grundspillet.

Annonce

Nærmest historisk

Sebastian Åris Petersen satte opgørets to sidste scoringer ind, og den høje jubel fra publikum virkede nærmest som om, der var fuldt hus i arenaen - hvad der selvfølgelig ikke var i disse coronatider.

- Det er helt vildt, lød det fra Sebastian Åris Petersen i sekunderne efter sejren, og han tilføjede:

- Jeg har aldrig været med til at slå Horsens, så sejren er helt historisk. Vi blev bare ved med at kæmpe. Og vi kæmper som et hold. Den her sejr giver os en enorm mental styrke videre frem.

Realiteten er, at Svendborg havde det svært i de tre første quarter. Spillet var for svingende, der blev begået alt for mange fejl, og der var for mange missere i skuddene.

Annonce

10 - mod seks

Rabbits var bagud 63-69 før fjerde og sidste quarter efter at have halset efter gæsterne det meste af kampen. Men to gange tre point af den tidligere Horsens IC-spiller, Brandon Tabb, og en gange tre point af Sebastian Åris Petersen fik ligesom Rabbits-spillerne til at vågne op til dåd.

Og derfra blev de hvide også nærmest båret frem af publikum.

Mens der var 10 spillere, der scorede point for hjemmeholdet, så var der kun seks for Horsens IC. For gæsterne scorede banens bedste, Gage Davis, hele 31 point.

Aftenens kamp var en nøglekamp i toppen af Pro A. Men Svendborg kan ikke tillade sig at slække på tingene, selv om næste modstander er fra Pro B, BMS Herlev Wolfpack. Wolfpack topper nemlig Pro B og viser gode takter.

Et eventuelt nederlag i Herlev vil således give sejren over Horsens en dårlig eftersmag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

GOG er på corona-standby resten af ugen

Annonce