Annonce
Sport

Rabbits spændte ben for sig selv til sidst - nu er Horsens helt oppe i nakken på sydfynboerne

Basketball, Bakken Bears vs Svendborg Rabbits i Vejlby Risskov hallen i Aarhus
Med sejren på 86-81 er Horsens IC nu lige i nakken på Rabbits, der kan være pisket til at vinde hjemmekampen senere i grundspillet mod østjyderne for at fastholde den lukrative tredjeplads.
Annonce

BASKETBALL: Svendborg Rabbits havde kun sig selv at klandre for det nederlag, som holdet hentede i den tidlige aftenkamp i Forum Horsens.

Det var direktør Troels Mortensens koldsindige vurdering, og den byggede på, at holdet havde så mange muligheder undervejs og var godt med helt frem til slutfasen. Men hjemmeholdet sejrede 86-81, selv om Rabbits nogle gange i fjerde periode var i front. Og de sidste par minutter blev en ægte gyser.

- Vi må erkende, at vi tager nogle forkerte beslutninger og laver nogle fejlpasninger på afgørende tidspunkter, og i forsvaret opstår der nogle misforståelser, så de nogle gange får lov til at stå helt fri med en mand, sagde direktøren.

Rabbits endte derfor med ikke at kunne bruge de mange gode elementer undervejs til noget brugbart, og man måtte i stedet glæde sig over flere gode enkelt-præstationer.


Det betyder, at vi er pisket til at vinde vores hjemmekamp senere i grundspillet mod Horsens, så de ikke snupper tredjepladsen

Rabbits-direktør Troels Mortensen


Sebastian Åris præsterede således at lave 25 points og fiske syv rebounds, men blev på den sidste front overhalet af Aaron Levarity, der scorede 16 points, men var succesrig på hele 19 rebounds, og det gælder som bekendt for begge ender.

Annonce

Horsens igen

Brandon Norfleet blev noteret for 16 points og seks assister.

Men Horsens IC fik alligevel gentaget den nylige sejr mod Rabbits samme sted for en måned siden, og dermed blev forspringet til Rabbits på tredjepladsen reduceret til kun to points, og østjyderne har stadig spillet to kampe færre.

- Det betyder, at vi er pisket til at vinde vores hjemmekamp senere i grundspillet mod Horsens, så de ikke snupper tredjepladsen for både fjerde- og femtepladsen udløser nogle vanskelige hurdler på den videre vej frem, sagde Rabbits-direktøren, hvis hold nu har spillet 18 af de i alt 26 kampe i grundspillet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Fodbolddrenge tilbage på udendørsbanerne: Vi har glædet os mest til at se vores venner

Sport

Tæt - med SUS Nyborg tabte igen

Debat

Debat: Mareridtet på Ryttermarken

Debat

Debat: Lokalt skal vi også stille krav

Annonce