Annonce
Sport

Rabbits sigter efter top 3 inden Horsens-møde

Sebastian Åris Petersen kan få en nøglerolle for Svendborg Rabbits i det vigtige opgør mod Horsens IC. Foto: Frederik Steen Nordhagen
En sejr onsdag aften over Horsens IC vil lune for Svendborg Rabbits i jagten på at slutte grundspillet i top 3.

BASKETBALL: Svendborg Rabbits står over for en yderst vigtig opgave onsdag aften, når Horsens IC gæster Svendborg Idrætshal.

Inden opgøret er det utroligt tæt mellem de to mandskaber i tabellen. De sydfynske kaniner har på tredjepladsen et forspring på to point ned til horsensianerne på fjerdepladsen, som dog har spillet en kamp mindre.

- Udfordringen for os er, at Horsens har slået os to gange hidtil i sæsonen, mens vi kun har slået dem én gang. Så vi er tvunget til at vinde i morgen for at holde dem bag os i tabellen, siger Rabbits-direktør Troels Mortensen til Sport Fyn.

- Gudskelov træner spillerne fornuftigt. Vi har stadig lidt småskader hos et par spillere, men vi må se, hvordan de har det onsdag. De har fået behandling løbende, og så må vi se, hvordan kroppen har det hos dem, siger Mortensen og tilføjer, at alle mand er testet negativ for corona.


Der er meget på spil i grundspillet, hvor man gerne skal ende i top 3 for at få en nemmere modstander i kvartfinalen.

Troels Mortensen


Hos modstanderne fra Horsens fremhæver Rabbits-direktøren to spillere, der skal holdes særligt øje med.

- Horsens’ David Efianayi Jr. har gang i en fantastisk sæson, hvor han har scoret over 20 point i gennemsnit pr. kamp, så omkring ham skal vi være vågne. Man må heller ikke glemme den rutinerede Vedran Borovcanin, som altid spiller godt mod os, fortæller Mortensen.

- Der er meget på spil i grundspillet, hvor man gerne skal ende i top 3 for at få en nemmere modstander i kvartfinalen, hvor man så får et hold, man på papiret skal slå.

- Vi har ikke tabt til et af de lavere rangerende hold i år, så vi vil rigtig gerne ende på tredjepladsen, for så føler vi, at vi har en rigtig god mulighed for at spille os i semifinalen, fastslår Rabbits-direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce