Annonce
Sport

Rabbits: Så er der matchbold i Svendborg

Jimmy Moore, cheftræner i Svendborg Rabbits, kan føre sin trup ind i DM-semifinaleserien på mandag i Rise Sparekasse Arena på mandag. Foto: Karsten L. Sørensen
Efter endnu en tæt kamp vandt Svendborg Rabbits også det andet kvartfinaleopgør mod Team FOG Næstved. Sydfynboerne kan nu lukke serien på mandag på hjemmebane.

BASKETBALL: Svendborg Rabbits har mere end ét ben i DM-semifinalerunden.

I mandags på hjemmebane vandt Rabbits det første opgør i kvartfinaleserien mod Team FOG Næstved, og torsdag aften blev det så til fynsk sejr i Næstved. Med 2-0 i kampe og "bedst af fem", ja, så kan Svendborg sætte tingene på plads allerede på mandag i Rise Sparekasse Arena med en ny sejr.

Under alle omstændigheder er det meget svært at se Team FOG Næstved vinde tre kampe i træk - kravet, hvis sjællænderne skal videre til runden med semifinaler.

Men ligesom i første kamp i Svendborg blev det tæt i Næstved - dog var den sydfynske sejr i det sjællandske på 85-78 (21-27, 20-15, 21-21 og 16-22 ) noget mere sikker end den fynske sejr på hjemmebane på 80-79 efter fem minutters overtid. Men kort før afslutningen på tredje quarter i Næstved førte hjemmeholdet altså 62-60.

I første kamp blev landsholdsspiller Sebastian Åris Petersen en profil, da han satte den afgørende straffekast-scoring i overtidens døende sekunder. Også i Næstved var Åris en profil som Rabbits-topscorer med 25 point. Adam Levarity leverede 20 point, Brandon Norfleet 16 point og Brandon Tabb 14 point.

Annonce

En gulerod

- Spillerne fightede og hentede nogle gode rebounds - også selv om spillet måske ikke var det mest polerede, siger Rabbits-direktør Troels Mortensen.

I semifinalerunden venter ganske givet storklubben Bakken Bears på Rabbits eller Næstved. Bakken Bears vandt som ventet sin første kvartfinale mod Bears Academy med 100-77.

Ud over Bakken Bears er - også som ventet - Horsens IC og Randers Cimbria også på vej til semifinalerunden.

- Hvis vi lukker serien på mandag, så er der 10 dage til semifinalerne begynder. Det er en gulerod for spillerne, der så kan få et par fridage og tid til at restituere, konstaterer Troels Mortensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Fernisering i fire kunsttårne

Svendborg

Eksamensfri og karakterfri: Skolefolk vil åbne ny friskole i Tankefuld

Debat

Fyns Amts Avis mener: Ny sydfynsk friskole kan ramme megatrend

Annonce