Annonce
Svendborg Rabbits

Rabbits pressede Bears - igen

Brandon Norfleet scorede 15 point for Svendborg Rabbits i Aarhus. Foto: Katrine Becher Damkjær
Svendborg var foran med to point mod stærke Bakken Bears med tre minutter tilbage af opgøret i Aarhus, men hjemmeholdet vandt alligevel med 87-83. Direktør kritiserer dommerpræstationen.

BASKETBALL: Lige ved og næsten.

Det er ved at være en tilbagevendende sætning for Svendborg Rabbits-truppen, når det gælder opgørene mod ligagrundspillets tophold, Bakken Bears fra Aarhus.

16. februar tabte fynboerne med knebne 75-83 i Vejlby-Risskov Hallen, og onsdag aften var Rabbits endnu tættere på at levere overraskelsen i det østjyske.

Svendborg vandt både tredje og fjerde quarter i Aarhus, og med tre minutter tilbage af opgøret førte fynboerne med to point - 74-72. Men hjemmeholdet tvang sig tilbage i opgøret i slutsekunderne og vandt 87-83.

Svendborg spillede uafgjort i første quarter - og vandt altså både tredje og fjerde quarter. De fire quarters endte: 22-22, 25-17, 21-22 og 19-22.

- Vi havde stor ære af kampen, konstaterer Rabbits-direktør Troels Mortensen.

Direktøren tilføjer:

- Jeg plejer normalt ikke at kommentere dommerpræstationer offentligt, men denne gang vil jeg gerne sige, at vi blev bortdømt. Topholdet fik dommernes medvind. Der blev kaldt 26 fejl på os og 16 på Bakken. Det mest grelle var med 1.22 tilbage af opgøret og føring til Bakken på 80-79. Der blev kaldt en forkert overlagt fejl på os, som gav Bakken to straffekast og efterfølgende bolden ude i siden. Det afgjorde kampen.

Svendborg kæmper fortsat en indædt kamp med Team FOG Næstved om fjerdepladsen i grundspillet, som giver hjemmebanefordel i kvartfinalerunden. Rabbits og Næstved har begge 22 point på henholdvis fjerdepladsen og femtepladsen, men fynboerne har en kamp i baghånden i forhold til sjællænderne.

Søndag venter en ny svær kamp for Svendborg - ude mod Randers Cimbria, der ligger nummer to i grundspillet.

- Det vigtigste bliver, at spillerne når at kommen mentalt ovenpå igen. De er selvfølgelig ekstremt skuffede lige nu, lyder det fra Troels Mortensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø

Ærø får en helt ny uddannelse: Marstal Navigationsskole åbner en færgeføreruddannelse i efteråret

Svendborg

Plejehjem åbner for flere besøg

Annonce