Annonce
Fyn

Rabbits på flade fødder i for lang tid

Svendborg Rabbits' Brandon Norfleet havde fra starten svært ved at ramme kurven fra distancen og i andet quarter blev han hjlupet fra banen med et vrid i højre ankel.  Foto: Kim Haugaard
Rabbits var bagud med tyve point, men var lige ved at vende kampen mod Team FOG Næstved til sidst.
Annonce

BASKETBALL: Det blev urimeligt tæt til sidst i kaninhulen, selv om Svendborg Rabbits i anden halvleg kom bagud med 79-59 mod Team FOG fra Næstved.

For i de døende sekunder var det ganske små marginaler, der blev afgørende og med seks sekunder igen forsøgte Sebastian Åris sig med en tre'er fra distancen og en scoring kunne have givet forlænget spilletid, men bolden prellede af på pladen, så gæsterne kunne vinde med 86-83, hvilket langt fra var ufortjent.

- Vi spiller ikke en god kamp og vi rammer ikke det niveau, vi skal med de spillere, vi har. Vi har på papiret et meget bedre hold, men i for få perioder kom vi til at spille så hurtigt, som vi gerne ville, sagde Rabbits' guard Mikkel Plannthin, da den første skuffelse havde lagt sig.

- De fik spillet kampen på deres præmisser og har et lidt langsomt hold, men vi laver for mange fejl til at kunne udnytte det. Vi missede skudchancer og mistede for mange bolde i første halvleg, tilføjede Rabbits-manden, der trods det første hjemmebane-nederlag i den sæson ikke har opgivet at gå efter medaljerne.

- Vi er bestemt med i medaljekampen stadig væk. Vi har vundet tætte kampe og i dag har vi så tabt en af de tætte. I den her serie er jævnbyrdigheden store med flere gode hold, mente Rabbits-guarden.

Der var juledrys og fans af dem, der har trommen så kær i arenaen i Svendborg, men kaninerne på banen havde svært ved at vriste den lille favorit-status af sig.

Brandon Norfleet startede med at brænde et par skud fra distancen og det forplantede sig også til de øvrige. Senere gik den amerikanske guard ud i andet quarter efter et fald og et vrid i højre ankel og man så ham ikke mere.

Bedst i sin spilletid var centeren Jacob Enevold Jensen, der gjorde det godt under kurven og endda kunne have fået mere ud af sine chancer.

Annonce

Jones en spilstyrer

FOG Næstved har i jamaicaneren Jahmal Decordova Jones en udpræget playmaker, der styrer det mest af sydsjællændernes spil. Og Samuel Oduwu havde allerede lavet 15 point i første halvleg og han blev siden sparet i tredje quarter.

Det lykkedes ikke rigtig for Rabbits at sætte sig på gæsterne, der hele tiden var et lille hestehoved foran, men der syntes håb, hvis sydfynboerne kunne omsætte flere rimelige skudchancer i point.

Men i stedet hobede fejlede sig op og i anden halvleg var gæsterne pludselig foran med tyve point, da Jimmy Moore tog en time-out, som gjorde en forskel.

Oscar Teglgaard Jørgensen satte gang i det med et par trepoint-scoringer og gæsterne virkede ikke komfortable ved at blive presset over hele banen.

Sebastian Åris scorede på to straffekast til 80-83, da gæsterne havde brændt to af slagsen i den anden ende.

- Det her er grunden til, at jeg ikke ser andet sport end basketball, sagde en tilskuer tæt på pressepladserne.

Herefter scorede også Mikkel Plannthin på begge sine straffekast til 82-83 og så kogte hallen. Den fejl som Rabbits' Brandon Tabb lavede på gæsternes stjerne Jamal Jones var lille, men den kostede, men Jamal Jones scorede kun på det ene straffekast til 82-84, inden Sebastian Åris også kun scorede på sit ene. Til sidst stod der 83-86, inden Rabbits skulle satse.

Den gik så ikke. Allerede fredag skal Rabbits til Århus for at møde Bakken Bears talenter og det bør give point, og nu har både Næstved og Rabbits tabt to kampe i toppen af rækken.

Basketligaen

Svendborg Rabbits-Team FOG Næstved    83-86 (22-23, 19-20, 18-26, 24-17)

Rabbits scorere: Sidney Umude 16, Mikkel Plannthin 11, Aaron Levaraty 10, Brandon Tabb 9, Oscar Teglgaard Jørgensen 9, Jacob Enevold Jensen 9, Durell Vinson 9, Sebastian Åris Petersen 5, Leonardo Carlino 3, Oliver William Strøh 2.

Team FOG Næstved scorere: Samuel Udowu 24, Alante Fenner 14, Jahmal Decordova Jones 14, Miki Novovic 9, Philip Hertz 9, Esben Reinholt 7, Jarell Spellman 6, Jeremy Williams 3.

Tilskuere: ca. 450

Næste kamp: Fredag kl. 19.00 Bakken Bears Academy- Svendborg Rabbits

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg For abonnenter

Sundhedshus i Vester Skerninge pakker sydfrugterne: - Vi mister noget, der har været her i flere generationer

Annonce