Annonce
Sport

Rabbits i sikker sejr

Mikkel Plannthin lavede 13 point onsdag aften imod EBAA Arhus. Arkivfoto: Kim Haugaard
Der var aldrig tvivl om udfaldet onsdag aften, da Svendborg Rabbits ordnede EBAA Aarhus med 101-91.
Annonce

Basketball: Onsdag aften pligtsejrede Svendborg Rabbits over EBAA Aarhus, da Rabbits åd jyderne med 101-91 i HK Midt Arena i Svendborg.

Svendborg Rabbits startede kampen godt, hvor første periode blev vundet 21-20, imens man kørte fra gæsterne fra Aarhus i anden periode, hvor hjemmeholdet kom foran 32-16.

EBAA Aarhus gav dog ikke op, og efter pausen kom de ud på banen med et bedre udtryk, hvilket også medførte to sejre i de sidste perioder på henholdsvis 22-26 og 26-29.

Den samlede sejr var aldrig i fare for favoritterne fra Svendborg, men alligevel var direktøren ikke helt tilfreds efter aftenens kamp.

- Vi lever først og fremmest op til vores favoritværdighed i aften. I den første del af kampen viser vi, at vi er klart bedst. Bagefter slipper vi dog foden fra gaspedalen, og det var ikke godt nok. Jeg ved ikke helt, hvad det skyldes, men det er noget, der skal arbejdes med på træningsbanen, sagde Svendborg-direktør Troels Mortensen efter kampen.

Selvom direktøren ikke var helt tilfreds med holdets udtryk igennem hele kampen, så var der dog også mange positive ting at tage med fra en kamp, hvor især de unge fik vist sig frem.

- Mange af vores spillere viser et fint topniveau i dag, hvor Myck Kabongo spiller en fremragende kamp. Vi får også brugt alle vores unge spillere, og dét er jeg meget glad for. En 20-årig Oskar Jørgensen kommer blandt andet ind og spiller en stor kamp, roste Troels Mortensen.

Svendborg Rabbits næste kamp er på udebane imod SB København 12. november klokken 19.00 på Nørrebrogade 208.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Mange busser får nye køreplaner til august

Annonce