Annonce
Fyn

Rabbits i nøglekamp: Navne med "Dagens kanin" og det stærke køn

Mikkel Plannthin var den første kanin til opvarmning. Meget passende, når nu Plannthin var "Dagens kanin" i det udleverede kampprogram. 31-årige Mikkel Plannthin har spillet ikke færre end 263 kampe for Svendborg.

- Vi ved alle, at Mikkel er en rigtig dygtig og ihærdig spiller med mange gode kvaliteter på banen, Uden for banen er han meget vellidt og den perfekte rollemodel for de unge mennesker i klubben, stod der i omtalen i programmet.

---

Annonce

Det skete forleden men er fortsat værd at nævne: Da Bakken Bears besøgte Pro B-holdet BK Amager blev det til en knusende sejr på 128-59 (37-14, 25-15, 40-14, 26-16), og holdet formåede at score hele 26 tre-pointer undervejs i kampen på 51 forsøg. Det er rekord i ligaen. Den tidligere rekord tilhørte imidlertid også Bakken Bears, som den 13. februar 2020 scorede 22 tre-pointer i en kamp mod Randers Cimbria. Rabbits skal i øvrigt i kamp i Aarhus lørdag den 14. november.

---

For anden Rabbits-hjemmekamp i træk var en af de tre dommere af hunkøn. Aftenens repræsentant for det stærke køn var Andrada Minika Csender, der oprindeligt kommer fra Rumænien. Csender betragtes i øvrigt som en ligaens bedste dommere.

---

Lukas Varga, cheftræner for Horsens IC, fik flotte klapsalver, da gæsterne i gult blev præsenteret i Rise Sparekasse Arena. Sympatisk træk - Varga er således tidligere træner for Svendborg Rabbits.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Fyns Amts Avis mener: Hjertelig tak for hjælpen til Christian Eriksens læger – og til hjerteløberen tirsdag i Svendborg. Og forhåbentlig også til flere af os andre

Annonce