Annonce
Svendborg Rabbits

Rabbits: Hård start efter landsholdspause

Sebastian Aaris Petersen er tilbage hos Svendborg Rabbits efter sin optræden med landsholdet. Onsdag aften gælder det ligagrundspillets tophold, Bakken Bears, i Aarhus. Foto: Michael Bager
For anden gang inden for kort tid skal Svendborg Rabbits på besøg hos grundspillets tophold, Bakken Bears, fra Aarhus.

Samme dyder

Det er kun kort tid siden, Rabbits senest var på besøg hos Bears, nemlig 16. februar. Her vandt hjemmeholdet med knebne 83-75 efter at have rundbarberet blandt andet Benfica i Europe-Cup og Randers Cimbria i ligaen. Så fynboerne viste, at de kan være mod de bedste.

- Vi skal komme med de samme dyder som i den seneste kamp. Vi skal forsøge at kontrollere tempoet i kampen - og stå godt i forsvaret. Vi var tilfredse med at holde Bakken på 83 point. Vi skal "bare" forsøge at score lidt ekstra point. Og så håber jeg, at marginalerne kommer på vores side denne gang. Spillerne har haft et par fridage og nogle gode træninger i pausen, fortæller Troels Mortensen, direktør i Rabbits.

Svendborg kæmper fortsat en indædt kamp med Team FOG Næstved om fjerdepladsen i grundspillet, som giver hjemmebanefordel i kvartfinalerunden. Rabbits og Næstved har begge 22 point på henholdvis fjerdepladsen og femtepladsen, men fynboerne har altså to kampe i baghånden i forhold til sjællænderne.

Søndag venter en ny svær kamp for Svendborg - ude mod Randers, der ligger nummer to i grundspillet.

BASKETBALL: Danmarks basketball-landshold hos mændene kan få svært ved at bane sig vej til EM-slutrunden næste år.

Mandag tabte holdet også sin anden kamp i det afgørende gruppespil - på hjemmebane mod Belgien, der på papiret er gruppens tredjebedste hold foran Danmark. Belgiens sejr lød på hele 72-88.

Dermed fører Belgien efter to runder med fire point, mens Danmark ligger nummer fire og sidst uden point. Litauen og Tjekkiet er de øvrige nationer. Tre af de fire lande går videre til EM.

Sebastian Aaris Petersen fra Svendborg Rabbits var med i landsholdstruppen. Aaris kom dog først på banen i Farum, da det hele var afgjort, og det blev ikke til scoringer fra hans hænder.

Efter landsholdet gælder det atter ligaen for Aaris og de øvrige ligaspillere. Og Svendborg Rabbits starter op igen på den hårdest mulige måde onsdag aften, nemlig med en udekamp i Vejlby-Risskov Hallen i Aarhus mod Bakken Bears, som pt. fører grundspillet og også gør det godt i Europe-Cup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø

Ærø får en helt ny uddannelse: Marstal Navigationsskole åbner en færgeføreruddannelse i efteråret

Svendborg

Plejehjem åbner for flere besøg

Annonce