x
Annonce
Svendborg Rabbits

Rabbits: God indsats men hård søndag

Svendborg Rabbits-guarden Sebastian Aaris Petersen er indkaldt til landsholdssamling. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Svendborg Rabbits tabte snævert hos storholdet Bakken Bears. Samtidig måtte fynboerne notere sig, at rivalerne fra Team FOG Næstved overraskende vandt over Horsens IC.

BASKETBALL: Flere af ligaens hold har i den seneste tid fået et ordentlig drag over nakken af storholdet Bakken Bears.

Sådan gik det ikke for Svendborg Rabbits, da sydfynboerne søndag eftermiddag besøgte Aarhus. God nok tabte Rabbits med 75-83, men med to og et halvt minut tilbage af opgøret var Svendborg kun nede med tre point.

- Med lidt held havde vi vundet kampen. Vor intention om at holde Bakken under 85 point lykkedes, men desværre fik vi altså kun selv scoret 75 point. Men holdet leverede en god indsats, lyder det fra Rabbits-direktør Troels Mortensen.

Nederlaget var ikke uventet. Mere uventet - og en streg i regningen for Rabbits - er den kendsgerning, at Team FOG Næstved overraskede hos stærke Horsens IC med en sejr på 103-94. Hjemmeholdet var ellers foran med 15 point ved pausen men gik altså helt ned i opgørets sidste del.

Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved ligger som henholdsvis nummer fire og fem i ligaen - begge med 22 point. Men sydfynboerne har altså to kampe i baghånden og er bedst indbyrdes. Fjerdepladsen er vigtig, idet den giver hjemmebanefordel i slutspillet.

For Rabbits venter nu to svære udekampe - mod Bakken Bears igen, 26. februar, og så mod Randers Cimbria, 1. marts.

Svendborg-spillerne får nu to fridage, før forberedelserne til de vigtige kampe begynder. Grunden til, at de først skal i aktion igen 26. februar er ligapause på grund af landsholdssamling. Rabbits-guarden Sebastin Aaris Petersen repræsenterer i øvrigt det fynske land ved den samling.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce