x
Annonce
Ærø

Røde Kors åbner udendørs pusle-bix: Fordriv corona-tiden med brugte bøger og puslespil

Den udendørs pusle-bix finder du i Røde Kors Møbelbutik Pilebækken i Ærøskøbing. Arkivfoto

Ærøskøbing: Har du svært ved at finde ud af, hvad du skal bruge tiden på under corona-karantænen? Så er der en idé her: Røde Kors Møbelbutik i Pilebækken har i længere tid haft en bog-bix uden for møbelbutikken, hvor der sælges brugte bøger for 10 kroner stykket.

Nu udvider bog-bixen til også at have en selvbetjenings puslespils-bix, skriver Røde Kors Møbelbutik i en pressemeddelelse.

"Der er masser af puslespil til både børn og voksne. Priserne står på spillene, og man lægger blot pengene (kontant) i mælkejungen ved siden af. Der er god underholdning til mange timer,"./ANBI

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Er jeg alene om at opfatte statsministeren budskab nærmest som en ordre?

Læserbrev: Jeg rejste 3. marts til Malaga, Spanien, på fire ugers ferie. Efter en uge startede så de de dårlige nyheder hjemmefra. Den 12. marts så vi på dansk fjernsyn statsministeren fortælle os, og alle danskere, at vi skulle komme os hjem hurtigst mulig. Ikke i panik, men så hurtig det kunne lade sig gøre. Vi havde retur til Danmark den 31. marts, men efter at statsministerens budskab blev gentaget af samtlige ministre, der kom på skærmen, bestemte vi os for at ændre vore billetter og fik omsider plads 19. marts. Vi var af den overbevisning, at vi havde gjort det som gode, lovlydige borgere skal gøre. Vel hjemme og i karantæne kontakter jeg så Top Danmark, hvor jeg har en rejseforsikring, og da fik jeg lidt af en overraskelse. Top Danmark siger, at de ikke vil refundere mine nye billetter, siden det ikke er udstedt evakueringsordre fra Spanien, men kun var en opfordring fra statsministeren. Er det mig, som er helt forkert på den? Når jeg ser på situationen i Spanien i dag, så er jeg overlykkelig over statsministerens budskab, og at vi fulgte hendes besked. Vil Top Danmark virkelig, at jeg skulle sidde i Spanien og afvente min hjemrejse den 31. marts? Er jeg alene om at opfatte statsministeren budskab nærmest som en ordre?

Danmark

Udlejere slår hårdt tilbage mod butikskæder, der nægter at betale husleje

Annonce