Annonce
Fyn

Råd skal finde folk til priser

Birthe Malling har gennem mere end 20 år været formand for Odense Handicapråd. Nu har hun og rådet brug for hjælp til at finde kandidater til dette års handicappriser. Arkivfoto: Robert Wengler
Annonce

Odense: Kender du nogen, der kunne komme i betragtning til en eller flere handicappriser, der snart skal uddeles igen af Odense Handicapråd. Så er det med at skynde sig at nominere dem, for indstillingen af kandidater er nu åben, men lukker igen den 6. november.

Priserne uddeles i kategorierne initiativ, tilgængelighed samt job- og uddannelse. Målet med priserne er at anerkende personer, virksomheder eller organisationer, der gør noget aktivt for at styrke livsvilkårene for mennesker med et handicap i Odense.

Sidste års vindere var Fie Nielsen fra Rema 1000 i Næsby, Christina Røn fra LykkeLiga og Ine Møller Hansen fra Astma-Allergiforeningen.

- Der er så mange mennesker, der bruger en tid, energi og hjerteblod på at gøre noget godt for mennesker med et handicap. De gør det uden tanke på sig selv og uden tanke på nogen former for gevinst andet end den glæde, det tilfører deres målgruppe. For os i Odense Handicapråd er dette en kæmpe fornøjelse at opleve, og derfor ligger det os meget på sinde at anerkende disse mennesker med de tre handicappriser, siger Birthe Malling, der er formand i Odense Handicapråd.

Alle kan indstille kandidater til Handicappriserne 2020. Enkeltpersoner, virksomheder og organisationer kan også indstille sig selv. Se mere på www.odense.dk/handicapprisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Tåsinge-brugs drukner i pakkepost: - Det går selvfølgelig ud over Svendborgs specialbutikker

Annonce