Annonce
Faaborg-Midtfyn

Pudsig kaffeaftale: SF-spids i sommerhus med borgerlig borgmesterkandidat

SF's spidskandidat Lea Haahr (i midten) ankom til valgaftenen på rådhuset i Ringe sammen med Venstre-politikerne Anne Jørgensen (t.v.), Søren Kristensen og Kristian Nielsen (t.h.). Lea Haahr havde tilbragt eftermiddagen ved at drikke kaffe med Kristian Nielsen i hans sommerhus. Foto: Birgitte Carol Heiberg
SF’s spidskandidat Lea Haahr fik valgnerverne i ro ved at kigge ud over vandet i Venstres borgmesterkandidat Kristian Nielsens sommerhus.

Faaborg-Midtfyn: Da SF’s spidskandidat Lea Haahr ankom til rådhuset i Ringe en halv times tid, før valgstederne lukkede, var det i selskab med en række Venstre-folk, blandt andre Venstres borgmesterkandidat Kristian Nielsen.

- Jeg har en hel sommerfuglepark i maven, siger Lea Haahr, der fik nogle af valgnerverne i ro ved at kigge ud over det sydfynske øhav og drikke en kop kaffe med Kristian Nielsen i Venstre-mandens sommerhus i Bøgebjerglund ved Faaborg.

Vi har været i Kristian Nielsens sommerhus og drukket en kop kaffe. Kristian er en god ven.

Lea Haahr, SF

- Vi har været i Kristian Nielsens sommerhus og drukket en kop kaffe. Kristian er en god ven. Det er dejligt at sidde og kigge ud over vandet, siger Lea Haahr, der med bopæl i Nr. Lyndelse har langt til vandet.

Annonce

- Jeg savner at være tæt på vandet, og jeg kan godt lide at vinterbade. For mig er det den ultimative luksus at være i vandet. Vejrtrækningen kommer på plads, og du kan mærke din krop. Jeg er vokset op tæt på vandet i Sønderjylland i nærheden af Sønderborg, siger Lea Haahr.

- Når man er i en stresset valgkamp, er der mange tanker, og det hele kører oppe i hovedet. Så er det vigtigt, at man bliver nulstillet og kommer til at hvile i sig selv igen, siger Lea Haahr.

Ved valget for fire år fik hun trods 276 personlige stemmer ikke en plads i kommunalbestyrelsen, da SF trods 6,4 procent af stemmerne kun fik ét mandat, og den plads gik til veteranen Torben Smith. Lea Haahr har dog alligevel siddet i kommunalbestyrelsen siden 1. januar, fordi Torben Smith trak sig. Denne gang er Lea Haahr SF’s spidskandidat.

- Uanset set hvordan det kommer til at gå, så føler jeg mig som en vinder. Vi har ført en flot valgkamp, vi kunne stå inde for, og min personlige integritet har været i behold hele vejen igennem, siger Lea Haahr.

SF har inden valget lovet at pege på Socialdemokratiets spidskandidat Hans Stavnsager (S), der er storfavorit til at genvinde borgmesterposten. SF er i øvrigt i teknisk valgforbund med Radikale Venstre og Enhedslisten.

Annonce
Sport For abonnenter

Se finalekampen: Kan Bakken Bears tage tredje sejr over Svendborg Rabbits?

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Jeppe Wahlstrøm mistede sig selv - Yepha var væk: Presset og angsten tog over, og glæden ved at lave musik forsvandt

Svendborg For abonnenter

Hjerteafdelingen mangler stadig sygeplejersker: - Min ambition er, at vi kan åbne senge igen. Men jeg kan ikke sige hvornår

Sport

Se videoanalyse og genlæs livebloggen: GOG vinder sin pulje efter hjemmesejr over vestjyder

Ærø For abonnenter

Ukrainske børn starter mandag i de ærøske børnehaver: - Vi taler ikke om krig her

Skandalesag breder sig igen: Fire ud af fem regioner vil nu undersøge, om fejl har kostet patienter benene

Ærø For abonnenter

En numse, et overdimensioneret lem og et offentligt strandhus sømmes sammen: 40 skulpturer indtager inden længe Søby

Debat For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: God vind til karakterfri friskole – karakterer er lavet for systemets skyld

Danmark

Alene i julen? Sådan passer du på humøret juleaften

Navne

Fynske dødsfald

Erhverv For abonnenter

Nyt fra Svendborgs erhvervsliv: Købmanden og campingmanden lavede overskud i millionkassen, og det store rederi havde røde tal på bundlinjen

Ingrid er i syv sind, mens 80-årige Erling overvejer kovending efter debat om forsvarsforbeholdet: - Messerschmidt skuffede

Langeland

Kvinde dømt for kørsel med narko i blodet: Snuppet på rastepladsen ved Siødæmningen

Langeland For abonnenter

Vindselskab tjener millioner, Lohals Havn er på sikker kurs, og dyrevennerne har været flittige til at svinge dankortet: Her er dit langelandske erhvervsoverblik

Svendborg

Unge mennesker råbte 'Hvad kigger I på': Så blev der delt knytnæver ud

Annonce