Annonce
GOG

Profiler er med: Det store virtuelle sæson-farvel i GOG

Lasse Møller, der fra næste sæson spiller i Bundesligaen, er med live i GOG's virtuelle sæson-farvel, tirsdag aften. Foto: Michael Bager/Ritzau Scanpix
Profilerne Lasse Møller og Lasse Kronborg er live i studiet - og Niclas Kirkeløkke og Anders Zachariassen er med på videoforbindelser - når GOG tirsdag aften siger farvel til en mærkelig sæson.
Annonce

HÅNDBOLD: I disse dage kunne GOG have været involveret i et drabeligt slag om DM-titlen.

I stedet har den sydfynske ligatrup ligget stille siden håndbolden blev lukket ned 7. april på grund af coronavirus med Aalborg Håndbold udråbt som dansk mester hos mændene og med sølv til GOG. De to klubber lå benlig henholdsvis nummer et og to i grundspillet, da der blev dømt "tomme haller".

Tirsdag mellem 19 og 21 siger GOG så farvel til den mærkelige sæson, og det kommer til at foregå på en uvant måde, nemlig virtuelt/online i stedet for med feststemning i tætpakkede haller i Gudme.

Det sker således i forbindelse med, at klubben gennemfører sit årlige sponsorcykelløb hos AV Center Odense, som via links på GOG's hjemmeside og facebookside kan følges af alle. Klubben håber at kunne køre en halv million kroner hjem til elitearbejdet.

Vi gør alt for, at de spillere, der forlader GOG, får det farvel, de fortjener, men selvfølgelig håber vi, at de på et tidspunkt, når der atter må komme tilskuere i hallen, kigger forbi, så fansene kan få sagt personlige farvel

Mads Bruus, kommerciel chef i GOG

Annonce

Otte spillere siger farvel

Cykelløbet bliver altså krydret med et farvel til den stribe spillere, som forlader GOG, og Niclas Kirkeløkke - nu Rhein-Neckar Löwen i den Bundesligaen - samt landsholdsstregen Anders Zachariassen, der kommer til GOG i den nye sæson, er med på videoforbindelser.

Følgende spillere forlader GOG: Lasse Kronborg, Lasse Møller, Arnar Freyer Arnarsson, Odinn Thor Rikhardsson, Josef Pujol, Svend Rughave, Jeppe Cieslak og Henrik Tilsted. Også assistenttræner Mathias Albrektsen siger farvel.

Som repræsentanter for "farvel-spillerne" vil Kronborg, der stopper sin aktive karriere, og Lasse Møller, der fortsætter sin karriere i SG Flensburg-Handewitt i Bundesligaen, være med live i studiet, mens GOG siger farvel til de øvrige spillere med videoklip fra sæsonen.

- Vi gør alt for, at de spillere, der forlader GOG, får det farvel, de fortjener, men selvfølgelig håber vi, at de på et tidspunkt, når der atter må komme tilskuere i hallen, kigger forbi, så fansene kan få sagt personlige farvel, siger Mads Bruus, kommerciel chef i GOG.

Annonce

Stor opbakning

Sponosorcykelløbet skulle have været gennemført 7. marts i forbindelse med ligakampen mellem GOG og KIF Kolding. Men coronakrisen sendte tilskuerne ud af hallen, og dermed blev cykeleventen også aflyst.

- Det var selvfølgelig enormt ærgerligt, men nu har vi fundet en ny måde at arrangere det på, så der stadig bliver kørt på cykel, og hvor alle kan følge med hjemme fra stuen. Opbakningen til ideen har virkelig været stor, fortæller direktør Kasper Jørgensen, der tilføjer:

- Og så har flere af klubbens madpartnere meldt sig på banen og laver madpakker til favorable priser, så man kan bestille mad og nyde den foran skærmen, mens man følger aftenens underholdning. Så det kan blive en GOG-aften med en GOG-menu.

GOG offentliggør linkene til eventen tirsdag kl. 18.50 - altså på klubbens hjemmeside og facebookside.

Også Lasse Kronborg siger farvel til GOG. Han indsiller nemlig karrieren og får blandt andet ekstra tid til den førstefødte, Luna. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce