Annonce
Navne

Professor og verdensborger tilknyttes som forsker på SDU

Pieter Vanhuysse. Foto: Ronen Topelberg
Annonce

Hans cv vidner om stort engagement i den globale samfundsdebat og viser et imponerende akademisk arbejde i Leuven, London, Budapest, Haifa og Wien. Pieter Vanhuysse har sat stærke aftryk. Nu træder han ind som Senior Fellow på Danish Institute for Advanced Study (DIAS) på Syddansk Universitet.

Et emne, der har fyldt en del i hans forskning, er ulighed mellem generationer, f.eks. ændringer af politikker og økonomiske forandringer skabt af ældre generationer på yngre generationers bekostning. Men også overførsler af ressourcer på tværs af generationer, familie som stat, har fyldt i professorens virke.

Pieter Vanhuysse er belgier og uddannet som ph.d. fra London School of Economics. Hans vej har fået ham vidt omkring; fra Institute of Advanced Study i Budapest til Haifa Universitet i Israel og European Centre for Social Welfare Policy and Research i Wien.

I dag er han professor i Velfærdsstudier og Offentlig Politik ved Institut for Statskundskab, tilknyttet det Danske Center for Velfærdsstudier (DaWS) og Senior Fellow i Social Science på DIAS.

Han bor i Odense med sin kone og deres lille datter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø For abonnenter

Gratis madordning i børnehaverne og to millioner til løft i ældreplejen: Nu er Ærøs budget på plads

Annonce