Annonce
Faaborg-Midtfyn

Presset swingerklub håber på støtte fra regeringens hjælpepakke

Peter Spælling ejer swingerklubben Afrodite Club i Ringe. Klubben har lukket pga. coronavirus og har haft det siden før, der kom påbud om at lukke. Arkivfoto: Andreas Bastiansen
Af gode grunde kan swingerklubben Afrodite Club i Ringe ikke holde åbent, mens coronavirussen står på. Det koster, fortæller ejer Peter Spælling, der dog trods alt er optimistisk.

Ringe: - Ingen swingerklubber holder åbent. Det giver lidt sig selv, fortæller Peter Spælling, der ejer swingerklubben Afrodite Club i Ringe.

Han har lukket sin swingerklub ned på ubestemt tid, mens coronavirussen tvinger os til at blive indendøre.

- Men vi lukkede faktisk klubben, inden det blev et påbud, fortæller Peter Spælling.

- Det er klart, når man ikke engang kan give hånd, at vi så må lukke, tilføjer han.

Hvor lang tid klubben er lukket, kan han af gode grunde ikke sige noget om.

- Og det er den uvished, jeg synes er mest urimelig. Man ved ikke, hvor lang tid det her kommer til at tage. Så det er ikke så behageligt, siger Peter Spælling.

Annonce
Indenfor i swingerklubben Afrodite Club. Arkivfoto: Andreas Bastiansen

Knækker ikke

Og det koster, fortæller swingerklub-ejeren.

- Vi har allerede lidt et stort tab. Allerede inden det gik helt amok, begyndte folk jo at holde sig væk, fortæller Peter Spælling.

Han bevæbner sig med tålmodighed og håber på, at den snak, der er om pakker til erhvervslivet, bliver til virkelighed.

- Vi er en enkeltmandsvirksomhed og kan godt bruge nogle af de penge. Om det er et tømrerfirma eller en swingerklub - en krone er en krone, mener Peter Spælling.

Han er dog bange for, at nogle af de store klubber kommer til at knække, da der skal omsætte for mange millioner kroner.

- Men vi kommer ikke til at knække af det. Jeg tror, vi er så godt etableret, at vi klarer den. Men jeg kommer til at spise mine ord, hvis den her coronakrise forløber over et år, siger Peter Spælling og tilføjer:

- Jeg er optimist. Jeg tror, det driver over, når det bliver sommer, siger han.

Nogle steder oplever virksomheder, at folk støtter med for eksempelvis gavekort. Er flere blevet medlemmer hos jer, eller har I måske fået nogle donationer?

- Nej, det er ikke noget, der ligger vores branche nært. I virkeligheden er det med swingerklub jo ret privat, så det er lidt noget andet end butikkerne. Vi er lidt "on our own".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Butikkerne lider: Men loyale kunder i lokalsamfund kan gøre livet lettere efter krisen

Annonce