Annonce
Fyn

Vandværk: En storm i et glas vand

Bestyrelsesformand Steen Madsen, Nordfyns Vandværk.
I forbindelse med en tidligere artikel havde Nordfyns Vandværk klaget til Pressenævnet over tre punkter i Fyens Stiftstidendes arbejde.

Nordfyn: Hos Nordfyns Vandværk kan bestyrelsesformand Steen Madsen ikke forstå postyret om en ekstraordinær generalforsamling og han er forundret over, at Nordfyns Vandværk ikke har været inviteret med til det seneste møde mellem Otterup Vandværk, Nordfyns Kommune og ejeren af den jord, hvor de omdiskuterede boringer ligger.

- I øjeblikket kan vi hverken holde en ordinær eller en ekstraordinær generalforsamling på grund af coronarestriktioner. Lige så snart vi får mulighed for det, vil vi holde en helt almindelig generalforsamling og så kan Rent Vand Nu-gruppen stille sit forslag om at lade Vandcenter Syd overtage der, siger Steen Madsen.

Han fastholder, at det er bestyrelsens opfattelse, at underskriftsindsamlingen ikke har været lovlig. Blandt andet fordi den efter hans mening ikke har oplyst, at det handlede om at lade Vandcenter Syd overtage.

Annonce

Men, hvor i jeres vedtægter fremgår det, at underskriftsindsamlingen ikke er lovlig. Paragraffen handler jo kun om at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling. Hvad der skal stemmes om på den, må vel så fremgå af dagsordenen på generalforsamlingen?

- Det fremgår af selskabsloven, svarer Steen Madsen, der ikke ønsker at henvise til et bestemt sted i selskabsloven. Jeg er jo ikke advokat, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Dyrup: Fællessang og bålhygge

Annonce