Annonce
Langeland

Pres på sommerhuse - udlejningsbureau søger flere

Også i år er der stor på efterspørgsel på at holde sommerferie på Langeland. Arkivfoto: Anna Stærbo
Annonce

LANGELAND: Mange danskere kommer til at holde ferie i Danmark igen i år. Det kan man konstatere hos selskabet Novasol, som oplever enorm efterspørgsel på feriehuse i 2021. Visse dele af landet er særligt populære som for eksempel det fynske område, der har exceptionelle bookingtal for både påske og sommerferie, skriver Novasol i en pressemeddelelse. Det fynske område er så populært, at nu efterlyser flere sommerhusejere, som vil leje ud.

2020 var på grund af coronaen et svært år for turistbranchen i Danmark generelt, og 2021 ser ud til at blive endnu et af slagsen, da rejsemulighederne fortsat er begrænsede og usikre. I sommerhusbranchen savner man turisterne fra Tyskland, Norge og Sverige, men hos Novasol er de danske gæster et stort lyspunkt, da de i den grad giver en positiv stigning i feriehusbookinger.

- Det glæder os, at så mange danskere bestiller feriehuse lige nu, men vi håber stadig på, at vi til sommer også kan se nogle udenlandske turister i Danmark. De holder ferie på andre tidspunkter end danskerne, siger Philip Kildegaard, salgsdirektør i Novasol i pressemeddelelsen. /milo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Fem nye lyntestcentre åbner mandag: Denne gang skal podepinden ikke så langt op i næsen

Annonce