Annonce
Sport

Premier League vil udelukke fremtidige udbryderhold

Mange fans i engelsk fodbold var utilfredse med, at seks klubber gik med i den europæiske Super League. Nu vil Premier League ændre i ligaens vedtægter, så det får konsekvenser, hvis en klub går med i den slags projekter i fremtiden. (Arkivfoto). Foto: Geoff Caddick/Ritzau Scanpix
The Times skriver, at den engelske liga indfører regel, der udelukker klubber, hvis de går med i privat liga.

Den bedste engelske fodboldrække Premier League vil med en ændring i ligaens vedtægter udelukke klubber, hvis de går med i en udbryderliga.

Det beretter avisen The Times.

Det sker, efter at Manchester City, Liverpool, Manchester United, Chelsea, Tottenham og Arsenal natten til mandag offentliggjorde, at de gik med i en europæisk Super League.

Efter to døgn med kritik fra stort set alle sider valgte de engelske klubber at trække sig fra projektet én efter én.

En tilføjelse i paragrafferne i Premier Leagues vedtægter skal sørge for, at en fremtidig udbryderklub med det samme smides ud af den bedste engelske række.

- Dette vil gøre en ende på truslen om, at engelske klubber nogensinde skulle gå med i en Super League, siger en unavngiven kilde med kendskab til forløbet til The Times.

De seks engelske klubber var med til at stifte Super League sammen med Real Madrid, FC Barcelona, Atlético Madrid, AC Milan, Inter og Juventus.

Størstedelen af klubberne har trukket sig fra det storstilede projekt, der havde intentioner om at gå i gang til sommer.

/ritzau/

Avisen The Times'' artikel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Beboere på småøerne får en forlomme i vaccinationskøen

Annonce