x
Annonce
Fødselsdag

Poul Viggo Nielsen har aldrig brudt sig om bare at sidde på en stol. Nu fylder han 90

Privatfoto

Forhenværende smed- og maskinarbejder, mejerimontør og overmontør Poul Viggo Nielsen, Odense, fylder 90 år mandag den 17. februar.

Han er født i Nyborg og er nummer 11 ud af en børneflok på 16.

Han blev i november 1946 ansat som lærling i Odense-afdelingen for De Danske Mejeriers Maskinfabrik i Kolding og som overmontør fra 1969, til han stoppede i februar 1995, hvor afdelingen havde skiftet navn til Pasilac.

Han begyndte, hvor der endnu var dampmaskiner og remtræk til pumper og maskiner og mælken løb i messingrør, og han har været med til gennem 1950- og 60'erne at skifte disse elektriske pumper og maskiner, forbundet med rustfrie rør. Hans arbejdsområde blev rustfrie installationer inden for levningsmiddelbranchen og andre industriområder.

Han blev gift med Vanda Nielsen i 1953, og i 2003 holdt de guldbryllup. De fik to børn. Hun døde i 2007. Hun var fra Lemvig-egnen og megen ferietid blev holdt deroppe, senere mod Norge, da deres yngste søn bosatte sig dér.

Der blev også tid til rejser i Europa, Canada, Indien, Kina og Tibet. Det har altid været et ønske at opleve og se noget, ikke at sidde på en stol.

Selv som pensionist har hans dagligdag været præget af det ene projekt efter det andet, lige fra hans hus og have til familie og venner.

Selv i dag holder han det i gang efter bedste evne, hvor et ønske fra børnebørn er hans livshistorie, som han er i gang med.

Dagen bliver holdt i huset på Bøgedalsalle 106, Odense SV.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce