Annonce
Fyn

Populær grønthandler får ny næring i Vollsmose

Abdulla Mansour (th) i snak med en af sine kunder i de nye omgivelser, som Mango Frugt & Grønt har indtaget i Vollsmose Torv, som butikken er rykket ind i efter lukningen af Bazar Fyn. Foto: Kim Rune Jessen
Mango Frugt & Grønt har med blødende hjerte forladt det nu lukkede Bazar Fyn, men både grøntsager og frugter har fundet nyt fodfæste i Vollsmose Torv, hvor forretningen er udvidet med en afdeling med kolonialvarer
Annonce

Citroner, mango, persille, granatæbler, oliven, krydderier, humus på dåse, æg i bakker og feta i lange baner.....

Der er atter masser af frugt og grønt på hylderne i Mango Frugt & Grønt, som måtte lukke og slukke i nu Bazar Fyn den 15. januar, men som netop er genåbnet på Vollsmose Torv. Første åbningsdag i de nye omgivelser i Vollsmose var fredag, og dømt på strømmen af mennesker lørdag formiddag glæder kunderne sig over at genfinde butikken - omend et par kilometer fra den gamle, velkendte placering.

Abdulla Mansour, der ejer forretningen, er glad for sin nye butik og modtagelsen af den, men samtidigt vemodig.

- Vores start her har været helt fantastisk. Det strømmede ind med folk fredag, og vi kan mærke på de reaktioner, vi får, at kunderne har savnet os. Men vi kommer ikke til at glemme bazaren. Den er ligesom et barn og har en helt særlig plads i mit og min families hjerte. Vi var der i 12 år, og hvis bazaren åbner igen, så skal vi også være der igen - vi vil ikke kunne lade være med at vende tilbage, siger Abdulla Mansour.

En glad mand, hvis nye butik har fået en flyvende start: Abdulla Mansour - i sin nye butik, der har fået et helt nyt forretningsområde - en stor afdeling med kolonial. Foto: Kim Rune Jessen
Annonce

De første skoleagurker

Den nye forretning i Vollsmose har reelt været planlagt længe. Også inden det blev kendt, at Bazar Fyn skulle lukke. Tanken var at lave en butik nummer to - altså et supplement af Mango Frugt & Grønt - så da meldingen om Bazar Fyns lukning kom, lå det naturligt for at rykke ind i Vollsmose.

Her er sortimentet udvidet med en stor afdeling med kolonialvarer - alt fra chips og chokolade til syltede agurker og chili på glas - og kolonial er et helt nyt forretningsområde for Abdulla Mansour.

- Jeg har jo stort set handlet med grøntsager, siden jeg var syv år gammel. Min far var den første i Danmark, der lavede de små skoleagurker, så jeg ved en masse om frugt og grønt, men kolonial..... Det skal jeg til at lære og til at sætte mig ind i, men det ved min onkel til gengæld en hel masse om, så han rådgiver, og vi skal jo hele tiden udvikle butikken, smiler Abdulla Mansour og smutter om bag disken for at tage en tørn ved kasseapparatet i butikken, der har tre ansatte plus indehaveren selv.

Udover Mango Frugt & Grønt har Vollsmose Torv i forvejen også Jasmin Frugt og Grønt.

Brødtekst

Fetaost i lange, lange baner og mange varianter er nogle af varerne i den nye butik. Foto: Kim Rune Jessen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Arriva: - Vi er selvfølgelig kede af, at det nye signalsystem ikke er blevet prioriteret

Coronavirus

Live: Norsk myndighed vil markere to danske regioner som røde områder

Annonce