x
Annonce
Ærø

Politikerne slipper ikke: Planlagt møde i byrådssalen skal holdes

Det bliver et kort møde i byrådssalen i marts. Arkivfoto: Anders C. Østerby

Ærø: Mange kommunale funktioner er lukket eller droslet ned på grund af coronasmittefare, men politikerne slipper ikke helt. Således afholdes kommunalbestyrelsesmødet som planlagt onsdag den 25. marts.

Det oplyser borgmester Ole Wej Petersen (S) i en mail til medlemmerne af kommunalbestyrelsen. Ifølge KL skal der nemlig afholdes planlagte kommunalbestyrelsesmøder, som også skal være åbne for offentligheden, skriver han i mailen, som han også har sendt til avisen.

Dog er der visse ændringer, oplyser han. For eksempel udsættes de punkter på dagsordenen, som kan vente til senere, så det bliver et kort møde.

Der vil både blive luftet ud og være håndsprit til fri afbenyttelse, men spørgetiden er aflyst, ligesom eventuelle interesserede tilhørere i anledning af corona opfordres til at blive hjemme. Det gør i øvrigt også politikere, der måtte have selv lette symptomer på influenza. De skal i stedet indkalde deres suppleant. /ANDO

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Er jeg alene om at opfatte statsministeren budskab nærmest som en ordre?

Læserbrev: Jeg rejste 3. marts til Malaga, Spanien, på fire ugers ferie. Efter en uge startede så de de dårlige nyheder hjemmefra. Den 12. marts så vi på dansk fjernsyn statsministeren fortælle os, og alle danskere, at vi skulle komme os hjem hurtigst mulig. Ikke i panik, men så hurtig det kunne lade sig gøre. Vi havde retur til Danmark den 31. marts, men efter at statsministerens budskab blev gentaget af samtlige ministre, der kom på skærmen, bestemte vi os for at ændre vore billetter og fik omsider plads 19. marts. Vi var af den overbevisning, at vi havde gjort det som gode, lovlydige borgere skal gøre. Vel hjemme og i karantæne kontakter jeg så Top Danmark, hvor jeg har en rejseforsikring, og da fik jeg lidt af en overraskelse. Top Danmark siger, at de ikke vil refundere mine nye billetter, siden det ikke er udstedt evakueringsordre fra Spanien, men kun var en opfordring fra statsministeren. Er det mig, som er helt forkert på den? Når jeg ser på situationen i Spanien i dag, så er jeg overlykkelig over statsministerens budskab, og at vi fulgte hendes besked. Vil Top Danmark virkelig, at jeg skulle sidde i Spanien og afvente min hjemrejse den 31. marts? Er jeg alene om at opfatte statsministeren budskab nærmest som en ordre?

Danmark

Udlejere slår hårdt tilbage mod butikskæder, der nægter at betale husleje

Annonce