Annonce
Svendborg

Politiet søger vidner: Hærværk mod bil, campingvogn og traktor

Politiet har fået anmeldelse om hærværk mod en personbil, en campingvogn og en traktor. Arkivfoto
Tyveri af computer og værktøj fra bil, der stod parkeret på Marslevvej.

Svendborg: Politiet efterlyser vidner til et hærværk og et tyveri mod en bil, der stod parkeret på Marslevvej i østre bydel. Bilen fik i perioden fra tirsdag aften til onsdag eftermiddag smadret frontruden og to sideruder, og fra kabinen er der stjålet en bærbar computer af mærket HP, et par solbriller og forskelligt værktøj – blandt andet en fejlsøgningsmaskine til en bilmotor. Bilen af mærket Mitsubishi har også fået revet en bagrudevisker af.

- Vi vil meget gerne høre fra vidner, der har set noget eller ved noget, siger politikommissær Rasmus Tyllesen fra Fyns Politi i Svendborg, der kan kontaktes på telefon 118.

Politiet efterlyser også vidner til et hærværk mod en campingvogn, der har fået smadret en rude og ødelagt en lygte, mens den stod parkeret på et grønt område ved Edelsmindevej udenfor Tved. Desuden søges vidner til et hærværk mod en traktor, der har fået knust forruden. Det stod parkeret på Nørremarksvej mellem Vester Skerninge og Hundstrup, da den blev udsat for hærværk mellem tirsdag aften og onsdag eftermiddag. /gru

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Butikkerne lider: Men loyale kunder i lokalsamfund kan gøre livet lettere efter krisen

Annonce