Annonce
Faaborg-Midtfyn

Politiet efterlyser vidner til groft hærværk på sygeplejens biler: Hvem skar benzinslangerne over?

Fem af hjemmesygeplejens biler fik benzinslangen skåret over. Nu efterlyser politiet vidner. Arkivfoto: Maria Retoft Pedersen.
Overklippede benzinslanger på fem af hjemmesygeplejens biler kunne have bragt ansattes liv i fare - politiet har mistanke til en gruppe unge, der sad i nærheden.
Annonce

Faaborg: Fyns Politi efterlyser nu vidner, der kan bidrage til at finde frem til den gerningsmand, der natten til onsdag den 1. juli skar benzinslangerne over på fem af hjemmesygeplejens biler, der holdt parkeret på p-pladsen ved Sundvænget 5B i Faaborg.

- Hærværket medførte, at nogle af de ansatte kørte afsted med biler, mens det fossede ud med benzin, og det er jo ikke ufarligt, hvis benzinen for eksempel rammer udstødningsrør eller katalysator. Vi betragter det som meget groft, det, der er foregået, og det kunne have bragt nogle af brugerne af disse biler i fare, fortæller politikommissær Christian Billesø fra Fyns Politi.


Hvis nogen måske har fået dårlig samvittighed, så vil vi meget gerne tale med dem.

Politikommissær Christian Billesø


Hærværket blev først opdaget, da en af de ansatte i hjemmeplejen næste dag forsøgte at tanke sin bil og opdagede, at der løb benzin ud på asfalten.

Politiet har især en gruppe unge i kikkerten, der om aftenen tirsdag den 30. juni sad ved et bordbænkesæt under et halvtag i nærheden af parkeringsområdet.

- Vi kan se, at de i hvert fald har været i besiddelse af en kniv, fordi flere øldåser fundet på stedet har fået skåret toppen af og kanten bøjet ned, så dåserne ligner et drikkekrus, forklarer han.

Politiet har sikret sig DNA-spor på stedet, men mangler stadig at komme i kontakt med nogle af de unge, der sad i gruppen.

- Så hvis nogen har noget viden om, hvilken persongruppe der har siddet dernede og drukket øl, eller hvis nogen måske har fået dårlig samvittighed, så vil vi meget gerne tale med dem, siger Christian Billesø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rejser

Kommentar: De forbandede drikkepenge

Annonce