Annonce
Faaborg-Midtfyn

Politiet efterlyser flugtcyklist: Efterlod 73-årig kvinde med brækket håndled

Fyns Politi hører meget gerne fra vidner til et cykeluheld, der fandt sted tirsdag eftermiddag. Arkivfoto: Michael Bager
Fyns Politi hører meget gerne fra vidner til et cykelstyrt på cykelstien mellem Nr. Broby og Brobyværk, hvor en mand på en blå mountainbike stak af fra stedet.
Annonce

Brobyværk: En 73-årig kvinde endte med et brækket håndled, efter at hun tirsdag eftermiddag omkring klokken 14.45 kørte sammen med en anden cyklist, som efterfølgende bare kørte videre uden at stoppe.

Uheldet skete på den relativt nyanlagte cykelsti mellem Nr. Broby og Brobyværk. Her var den ældre kvinde ude og cykle sammen med sin mand, da sammenstødet skete.

Efter styrtet kom en anden mand til stedet og tilbød at tage ægteparrets Peugeot-racercykler med til et pizzeria, mens parret tog på skadestuen. Men ifølge Lars Thede har politiet ikke kunnet finde cyklerne, selvom de har været ved flere af de nærmeste pizzeriaer.

- Vi vil selvfølgelig meget gerne i kontakt med vidner, der har set manden, der kørte sammen med den ældre kvinde. Han kan ikke have undgået at have lagt mærke til, at hun væltede. I forhold til den anden del vælger jeg at tro på, at der er tale om en misforståelse. Hvis der vitterligt er en, der har set uheldet og set sit snit til at stjæle parrets cykler, har jeg simpelthen ikke ord for, hvor nederdrægtigt det er, siger Lars Thede.

Parret har ikke kunnet give nogen præcis beskrivelse af den anden cyklist, der stak af fra stedet. Udover at vedkommende havde mørkt hår og kørte på en mørkeblå mountainbike.


Hvis der vitterligt er en, der har set uheldet og set sit snit til at stjæle parrets cykler, har jeg simpelthen ikke ord for, hvor nederdrægtigt det er.

Lars Thede, vagtchef hos Fyns Politi


Der er heller ikke noget signalement af den mand, som tilbød at tage parrets cykler med sig til et pizzeria.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - over en million mink skal aflives

Annonce