Annonce
Ærø

Politiet bekræfter: Brand i Nevre startede ved sofa

En konkret brandårsag bliver ikke undersøgt, men nu kan politiet oplyse, hvor arnestedet for branden er. Foto: Linea Andersen
Annonce

Ærøskøbing: Der bliver ikke lavet nogen brandstedsundersøgelse efter sidste uges brand på ejendommen på Nevre 21 i udkanten af Ærøskøbing, oplyser politikommisær Rasmus Tyllesen fra Fyns Politi.

Beredskab Fyn modtog kl 9.03 onsdag den 29. juli et opkald om brand i stuehuset på grunden, og store dele af huset var hårdt medtaget, da avisens reporter var på stedet. På grunden er også vognmandsforretningen Anders Jørgensens Eftf.

- Arnestedet for branden er en ved en sofa i hjørnet af stuen, men selv årsagen til branden kendes ikke, siger politikommissær Rasmus Tyllesen.

Beboer Kim Jørgensen fortalte til avisen, at han sad i en frokoststuen i tilstødende bygning, da han så sin kone og deres fem børn stå på gårdspladsen.

- De var lige stået op, og der var røg i hele huset, der var helt sort, og de kom løbende ud på gårdspladsen, sagde Kim Jørgensen til avisen om episoden.

Der bliver ikke noget konkret svar på, hvad der præcist satte branden i gang uden en brandstedsundersøgelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce