Annonce
Bagsiden

Pletskud: Coronakatte og kødbeder

Indsendt af Frits Schjøtt, Svendborg
Læserne tager To af tidens hotteste emner op: Smittestop og spisevaner.

Coronalt:  - Her er et aktuelt foto af vores kat (den røde) og hans naboven, Findus, på besøg. Læg mærke til, at de nøje overholder regeringens anvisninger om at holde afstand, skriver Frits Schjøtt, Svendborg.

Nu kan vi på grund af optagvinklen ikke afgøre, om kattene også bærer mundbind, men det går nok uden. Og ejeren kan nu sætte sig sig mellem kattene og nyde sin kaffe af et bagsidekrus.

Annonce

Nu er den her: Kødbeden

Indsendt af Sanne Bæk, Langeskov.

Og nu til noget helt andet. Kan man krydse en kylling og en rødbede? spørger Sanne Bæk, Langeskov, og svarer selv:

- Jada, så får man en kødbede, der kan nydes af både kødspisere og vegetarer.

Vi glæder os til, at vegetarer og altædere i fællesskab kan jagte dagens måltid i butikkernes kølediske. Der er bagsidekrus på vej til Langeskov for fundet af kødbeden.

Annonce

Krus i kø

En lille afsløring: I virkeligheden sender vi slet ikke bagsidekrus ud for de bidrag, der bringes på Bagsiden. Vi sender et brev, som man kan vise frem på sin lokale avisredaktion og derpå få udleveret to bagsidekrus.

På grund af corona-restriktionerne har alle redaktioner desværre været lukket for besøg i temmelig lang tid. Vi har dog forsynet redaktionerne med krus, så I kan få udleveret jeres krus, når der åbnes igen.

Til efteråret kommer der nye bagsidekrus i et helt nyt design, så man er også velkommen til at vente med at få indløst sit "krusbrev" til senere på året. I skal nok få at vide, når de nye krus ankommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce