Annonce
Fyn

Plejefamilierne tvivler ikke på politisk ordentlighed

Plejefamiliernes indtryk er at politikerne ønsker at lytte.

Problemet er, at politikerne ikke er oplyst korrekt og ikke har nok indsigt i at selv små ændringer i KL´s gennemsnitsmodel, kan have store fatale konsekvenser for den enkelte plejefamilie og dermed også for et sårbart barn. Plejefamilierne har derfor forsøgt at råbe op fra dag et i denne sag.

Plejefamiliernes opråb handler også om, at der berøres en faggruppe, som ikke har rettigheder.

Derfor er det vigtigt med tillid og ordentlighed. Det er sårbare børns skæbner, der berøres. Skæbner som plejefamilierne ikke sætter over styr for økonomi, men de kan ikke strejke, og der er vel grænser for hvilket diktatur politikerne kan forsvare.

Tilliden til forvaltningen er anstrengt grundet deres fremgangsmåde og plejefamilierne opfordrer til, at der sker ændringer som baserer sig på ordentlighed og ærlighed.

Sagen er ikke mindre konfliktfyldt nu, hvor plejefamilierne presses til at beslutte sig for den nye model, uden at kende de kontraktlige forhold først.

Forudsætningerne for indgåelse af kontraktlige forhold ændres løbende af forvaltningen, hvilket efterlader plejefamilierne med spørgsmål om hvordan man juridisk og konkret forholder sig.

Plejefamilierne arbejder lige nu på højtryk med kommunens sårbare børn, hvor det er vigtigt, at alle står sammen. De gør det med faglighed, kærlighed og ordentlighed som de mennesker, de er.

Til SL og PLF undskylder forvaltningen sit pres på plejefamilierne med, at der følges en politisk beslutning. Skyld og ansvar kommer således til at hænge på flertallet i byrådet.

Plejefamilierne vil dog gerne medgive flertallet at deres beslutning ved byrådet er taget på manipuleret og ukorrekt grundlag.

Styregruppen for Plejefamilierne i Assens. Privatfotos.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Dødsfald For abonnenter

Nekrolog: Praktiserende læge i Rudkøbing Erik Søgaard Rasmussen var aldrig bange for at tage ansvar på sine patienters vegne

GOG

GOG forlænger med stregtalent

Svendborg For abonnenter

Tre socialdemokrater stemte ikke med borgmesteren: Splittet byråd godkender principper for søfartsskoleprojekt

Annonce