Annonce
Svendborg

Mand faldt ind under bus: Er nu erklæret død

En 69-årig mand er erklæret død efter et tragisk uheld ved busholdepladsen i Svendborg. Foto: Andrea Bisgaard
69-årig mand døde efter uheld på busholdepladsen i Svendborg.
Annonce

Svendborg: En 69-årig mand er erklæret død efter et uheld foran busholdepladsen ved Svendborg Station torsdag eftermiddag.

Under normale omstændigheder ville Fyns Politi underrette pårørende. Det har desværre ikke været muligt i denne sag, eftersom manden ikke har nogen pårørende, oplyser Fyns Politi.

Torsdag måtte politi og redningsmandskab rykke ud, fordi en person ved 17.30-tiden var faldet ind under en bus, der sammen med et par andre busser forlod pladsen i lav fart.

Ifølge vagtchefen stod det ikke klart torsdag aften, hvordan eller hvorfor personen var faldet ind under bussen.

Fredag fremgår det af politiets døgnrapport, at der holdt tre busser på række ved terminalen.

De var alle sammen på vej frem for grønt bussignal i lyskrydset på stedet. Den tredje bus i rækken kørte med tre-fire meters afstand til den forankørende bus, da de blev nødt til at køre forholdsvist tæt, så de alle kunne køre frem på grøn bølge.

En mand stod på fortovet ved busterminalen, men faldt eller gik pludselig ud foran den tredje bus imellem de to busser, da denne var helt tæt på ham.

Chaufføren af den tredje bus nåede ikke at se eller bremse for manden, der blev påkørt med bussens front og faldt ind under bussens front.

Manden er efterfølgende erklæret død.

Foruden politi og redning var der også sendt en bilinspektør til busholdepladsen for at klarlægge de nærmere omstændigheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce