Annonce
Langeland

Penge til bander i en sport med fremgang

Med hver sin floorballstav viser de to mænd, hvad det handler om. Carsten Volder fra Nordeafonden (t.v.) overrækker pengene til Kim Heinrich, formand for Rudkøbing Badmintonklub. Pr-foto
Annonce

RUDKØBING: Rudkøbing Badmintonklub (RBK) har modtaget 75.000 kroner til sit projekt "Floorball på Langeland fra Nordea Fondes Lokalpulje. For nylig var filialdirektør i Nordea Rudkøbing, Carsten Volder, forbi med pengene, som blev overrakt via en check til badmintonklubbens formand, Kim Heinrich.

Projektet "Floorball på Langeland" gik RBK i gang med for et par år siden. Projektet er nået til en fase, hvor der er etableret børne- og voksenhold, og nu skal træningsbetingelserne optimeres. Derfor skal pengene bruges til bander, så træningen kan foregå med de rammer, som kampe også spilles indenfor, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Banderne skal også bruges i et samarbejde med skolerne på øen til at afvikle "skolernes floorballdag", hvor den lokale klub er med til at arrangere et stævne for øens skolebørn. Fondspengene er således med til at understøtte den åbne skole og samarbejdet mellem skoler og foreninger. Ligeledes får klubben fremadrettet mulighed for selv at arrangere stævner med deltagelse af klubber fra hele Syddanmark.

Annonce

Sportsgren i fremgang

Klubben har lige nu børne/ungdomstræning og træning for seniorer, og begge hold er selvfølgelig åbne for nye spillere.

- Vi håber at kunne tiltrække flere børn, unge og voksne til vores træninger. Floorball er en begyndervenlig holdsport, der i en lang årrække har oplevet vækst på landsplan. De fleste har mødt sporten i skolen og i kommunale fritidstilbud i form af det velkendte ”hockey”-spil. Floorball, som er den officielle betegnelse, er en sjov og intens sport med plads til alle, såvel ambitiøse spillere som motionister, siger Kim Heinrich.

Carsten Volder sagde ved overrækkelsen, at Nordea Fondens Lokalpulje støtter projekter, som fremmer det gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur, og han opfordrede foreninger mv. til at komme i gang med at søge penge. /milo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce