Annonce
Kultur

Penge at hente hos Realdania: Kun Fiskeriets hus i Bagenkop har fået del i dem

Billedet er fra sommeren sidste år, hvor Fiskeriets Hus fik lagt nyt tag med støttekroner. Arkivfoto: Michael Lorenzen.
Annonce

Langeland og Strynø: Indtil videre er det kun Fiskeriets Hus i Bagenkop, der har fået del i Realdanias økonomiske håndsrækning med projektet Underværker. I sommer fik det sydlangelandske fiskerimuseum nyt tag, og i den forbindelse have museet søgt om penge ved blandt andet Realdania, som støttede med 200.000 kroner.

Nu åbner Realdania for en ny pulje med 42 millioner kroner. Er man en ildsjæl med en god idé til et projekt, søger man ved at lægge sit projekt op på kampagnens hjemmeside, www.underværker.dk.

Dernæst gælder det om at skabe opmærksomhed om idéen og få mindst 500 mennesker til at give den en stemme. Når stemmerne er i hus, er man sikker på, at projektet bliver vurderet af Underværkers jury og Realdania ved næste ansøgningsfrist, lyder det i en pressemeddelelse fra Realdania.

Underværker har tre ansøgningsrunder frem til 2023. Der er åbent for ansøgninger nu, og næste ansøgningsfrist er 20. april 2021 kl. 12.00

- Selv om mulighederne for at være sammen er begrænsede lige nu, ved vi, at der findes masser af ildsjæle over hele landet med gode idéer til projekter - og kræfter til at realisere dem. Projekter, som kan være med til at styrke de lokale fællesskaber i kølvandet på en svær tid, og som kan blive til virkelighed i takt med, at samfundet åbner igen, lyder det fra Stine Lea Jacobi fra Realdania i pressemeddelelsen.

Underværker har tre ansøgningsrunder frem til 2023. Der er åbent for ansøgninger nu, og næste ansøgningsfrist er den 20. april 2021 kl. 12.00. Hvis man får udvalgt et projekt, er der både økonomisk støtte, rådgivning og videndeling at hente./catma

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Fem nye lyntestcentre åbner mandag: Denne gang skal podepinden ikke så langt op i næsen

Annonce