Annonce
Svendborg

Pas på: Tricktyv på spil i Svendborg

Mandag blev en ældre kvinde udsat for forsøg på tricktyveri. Foto: Michael Bager
Et forsøg på tricktyveri er mandag meldt til Fyns Politi. En kvinde har, ved hjælp af list, fået adgang til en privat bolig. Intet er dog stjålet.
Annonce

Svendborg: På Dronningemaen i Svendborg centrum forsøgte en kvinde sig mandag med tricktyveri.

Omkring klokken 13 mandag åbner en ældre kvinde døren til sin lejlighed, da det ringer på. Udenfor står en mørkhåret kvinde, der udgiver sig for at være i bekendtskab med overboen. Hun spørger den ældre kvinde, om ikke hun må låne noget sølvpapir og en tallerken, da hun er i gang med at arrangere en festlig begivenhed i boligområdet og kommer på denne måde ind i lejligheden.


Kvinde på ca. 35 år, slank af bygning og ca. 165 centimeter høj. Sydeuropæisk af udseende, med mørkt, langt hår og lys i huden.

Fyns Politi


Den ældre kvinde begynder at udspørge den fremmede om begivenheden, kvindens relation til bygningen med mere, hvilket den fremmede svarer fyldestgørende på. Hun kender tilmed navnene på alle personerne i bygningen.

Pludselig vil den fremmede have vekslet en 1000-kroneseddel til to 500-kronesedler. Den ældre kvinde kan ikke være behjælpelig med dette, hvilket får den fremmede til at miste interessen. Tallerken og sølvpapir er pludselig også lige meget. Der kan muligvis være tale om forsøg på at veksle falske penge.

Ifølge Fyns Politi er signalementet af tricktyven som følger:

Kvinde på cirka 35 år, slank af bygning og cirka 165 centimeter høj. Sydeuropæisk af udseende med mørkt, langt hår og lys i huden. Håret var opsat. Kvinden bar en lys bluse og lange bukser, og havde muligvis en skuldertaske med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Lektor kritiserer skovrejsningsprojekt: Er det godt eller skidt for grundvandet og biodiversiteten, og er formålet flis?

Annonce